Tuoksuttomia uutuuksia KC Professionalilta

Paasaan tuoksuista aina kun on mahdollista mutta itsellä on säännöllisen epäsäännöllisesti oireita omista (ja toisten) hajusteista.

Nyt vietetään allergiaviikkoa ja siinä missä suurimmalle osalle meistä tämä on viikko muiden joukossa,on allergisille tämä vain yksi allergiaviikko muiden allergiaviikkojen joukossa.

On monta tuotetta mistä voi synteettiset tuoksut karsia ja näin pystyt vähentämään jonkun herkistyneen tuoksutaakka.Hiustenhoidossa monelle ykkösasia on ne tuoksut mutta nehän ei ole mikään oleellinen juttu tuotteen toimivuuden kannalta.

Kc Professionalin No Nothing sarja on kasvanut kevään aikana tuoksuttomalla tehohoidolla,lämpösuojalla sekä kuivashampoolla.

nn4.jpg

Very sensitive tuotteet on kauniissa pulloissakin.

Very sensitive Heat Protection Spray eli sarjan lämpösuoja on hyvä olla hiukselle suojaksi mutta itse koen että paras hyöty siitä on se että hiusta on helpompi käsitellä raudan kanssa kun oikea tuote on alla.Tässä on hyvä suutin ja on todella helppo saada tasainen,hento kerros tuotetta hiukseen.Suihke on aika kuiva ja hienojakoinen.Hius liukuu hyvin suoristusraudan kanssa ja lopputulos ei ole lainkaan kova,mikä hiuksesta helposti tulee mikäli tuote on todella märkää ja sitä tulee kerralla paljon.

nn.jpg

Moisture Treatment eli kosteuttava tehohoito on puolestaan hoitava,ei liian hoitava muttei myöskään tehoton.Hyvin monelle hiuslaadulle sopiva siis.Umpipuhkiblondattu pitkä latva ei välttämättä tästä hyödy tarpeeksi mutta suurin osa meistä saa tällä pehmeät ja ravitut hiukset!Tehohoitoa suosittelen kaikille hiuksiaan lämmöllä käsitteleville sekä hiuksiaan värjääville.

nn2.jpg

Lupauslista on muuten pitkä!

Tuoksuton kuivashampoo on aivan ihana löytö!Harvaa tuotetta viedään päänahkaan yhtä paljon ja usein kuin kuivashampoota ja jo päänahan hyvinvoinnin vuoksi on hyvä että on olemassa myös tuoksuttomia versioita.Tämä on kivan kevyt kuivashampooksi ja ei tee tyveä tönköksi.Kivasti freesaa hiuspohjaa ja toimii hyvänä tupeerauspohjana myös.Karheampi tyvi on helpompi tupeerata ja mikäli tahtoo hillitöntä voluumia hiukseen,kannattaa niin tehdä ja vaikka lopuksi vielä suihkasta hiuslakka tyvelle kiinnittämään tupeerauskohtaa.

Jonkin verran työpaikoilla ja oppilaitoksissa on ihan säännöksi jo tuoksuttomuus muodostunut mutta uskon että jatkossa yhä enemmän ihmisiä toivotaan riisumaan turhat hajusteet.Suosittelen siis tutustumaan näihin kotimaisiin uutuuksiin!

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *