Tuoksuva ja silkinpehmeä iho Jimmy Boydin vartaloöljyllä

Saatu pr-näytteenä Ruohonjuuresta

 

Jimmy Boyd on merkkinä jotenkin kiehtova, upeita luonnonkosmetiikan tuoksuja, voiteita sekä vartaloöljyjä kauniissa pulloissa. Itsellä on tuoksujen kanssa taas herkempi kausi menossa ja parfyymeja tms. en käytä mutta hennosti tuoksuvien tuotteiden kanssa ei ole ongelmaa joten tämä Orange Blossom vartaloöljy on ollut superahkerassa käytössä.

Tuoksu on sitruksinen, appelsiininkukkainen mutta siinä on myös jasmiinia joukossa tämä sekoitus on äärimmäisen raikas sekä energisoiva. Näillä vartalotuotteilla on monta funktiota, tämän päätarkoitus on toki kosteuttaa ihoa mutta tällä on myös aromaterapeuttinen vaikutus joka on vahvistaa optimismia. Eletään niin erikoisessa maailmassa tällä hetkellä joten optimismi on kyllä juuri se mitä päiviimme tarvitaan.

Äärimmäisen kätevään pumppupulloon pakattu kukui-öljypohjainen tuote sisältää appelsiininpuun lehden joka vahvistaa tuotteen tuoksua koko ajan. Olen tykännyt kovasti tästä kevyestä öljystä joka omalla iholla imeytyy nopeasti erityisesti suoraan suihkun raikkaalle iholle, ja tässä on kosteutustehoa juuri sovivasti. Oma iho ei ole kuiva muuten kuin kasvoilta joten itse en tujua tuotetta siis osaa kaivatakkaan.

Luulen että sopii myös kepeytensä puolesta hyvin kesällä käytettäväksi, tuoden fiilistä etelän lämmöstä. Tästä tulee itselle iloinen ja hyvä fiilis ja Jimmy Boydilla on useampi tuoksu jota haluaisin päästä nuuhkimaan. Kärsin jonkin sortin hajusteyliherkkyydestä joten en todellakaan voi tilata tuotteita tuoksuttamatta niitä ensin.

Tuoksu tässä öljyssä on puhdas ja luonnollinen eikä Jimmy Boydin tuotteissa käytetä synteettisiä aineosia. Myös raaka-aineet on kasvatettu luonnossa, luomusti tai jopa villisti. Jotenkin tämä brändi iskee itselle kovaa, ja tämä öljy erityisesti on sitrustuoksujen rakastajalle mitä mainioin! Ruohonjuurella tämän öljyn hinta on 26,95e/200ml mikä on mielestäni hyvin kohtuullinen summa, riittoisasta ja yleellisestä öljystä.

kauneus iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *