TwistBen uusi alku ihollesi-verkkovalmennus

Sain mahdollisuuden osallistua TwistBen uusi alku ihollesi-verkkovalmennukseen ja se olikin aikamoinen tietopakkaus!

TwistBen inspiroivat naiset Kati, Veera sekä Susanna ovat kasanneet uskomattoman kurssin, joka käy kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Kurssi on jaettu 4 eri osaan ja saat materiaalin sähköpostilla joka toinen päivä ja osien välissä on 2 pv väliä. Valmennus kestää 28 pv ja sen voi käydä omaan tahtiin. Matsku on luettavissa 5 kk ja itsellä aikaa meniki reilu pari kk kurssin läpikäyntiin. 

Ehkä alkuun hieman pelkäsin että valmennus keskittyy liikaa myymään TwistBen tuotteita mutta kurssia läpikäydessä olin vain iloinen tuotesuosituksista. Kurssilla käytiin hyvin läpi yleisesti ihoa, eri ihotyyppejä ongelmineen sekä ratkaisuineen, yleisiä ongelmia jotka näkyvät ihon kunnossa sekä kumottiin virheellisiä uskomuksia. Itse koin superkiinnostavaksi ruokavalion merkityksen ihossa ja kurssilla sai hyvät vinkit ns. kauneusruuista sekä tietoa suoliston sekä maksan tärkeydestä ihon kuntoa ajatellen.

En aio yksityiskohtaisesti paneutua kurssin sisältöön vaan kerron lähinnä omia fiiliksiä mitä verkkovalmennus toi mukanaan. Tiedän ihon toimivuudesta jonkin verran kauneusalaa opiskelleena ja jopa huvitti että vaikka tieto on olemassa niin ei silti taitoa hyödyntää tietoa! Valmennus oli koottu aidon kiinnostuksen pohjalta ja innostus puhtaaseen kosmetiikkaan tuotiin esiin vilpittömästi. Kosmetiikan kääntöpuoli esitettiin asiallisesti ja kaikenkaikkiaan loppufiilis verkkokurssista olikin yleissivistävä. Mukana oli ihmisten kokemuksia kosmetiikan haitoista sekä luetteloitu aineosia joita kannattaa suosia ja myös välttää.

Olen aika monta vuotta viisveisannut inci-listat, aineosat ja tainnut tuotteiden käyttöohjeetkin jäädä lukematta mutta onneksi olen tajunnut alkaa kiinnittää huomiota mitä iholleni läträän.

Pienen lapsen äitinä tahdon että ihollani olevat tuotteet on turvallisia koska meillä pussaillaan pitkin päivää. En tahdo maailman ihanimman suukottelijan suuhun päätyvän mitään ikäviä kemikaaleja. Äitiyden myötä myös oma terveys on ollut tärkeämpää koska tahdon että tämä keho kantaa minut mahdollisimman hyvin ja pitkälle. Verkkovalmennus antoi paljon ajateltavaa kosmetiikan imeytymisestä sekä elimistöön päätymisestä. Kampaajana ollessa koitin sulkea silmät näiltä asioilta jottei töissäkäyminen ahdistaisi mutta nyt jo voin itselleni myöntää että ei kosmetiikka aina ole vain harmitonta. 

Kattava paketti kaikille ihonhoidosta, kosmetiikasta ja meikeistä kiinnostuneille sekä jopa niille keitä ei mikään noista kiinnosta tippaakaan. Incitietämys itsellä ei ole ollut järin vahvaa ja se on oikeastaan kaikista tärkein juttu kun oikeanlaista kosmetiikkaa valitaan. Opin paljon uutta ja selasinkin omia purkkeja heti erilailla. Onhan se kuitenkin niin että jos et tiedä mitä ostat, et tiedä mistä maksat ja saatat maksaa suuret summat brändistä, mielikuvasta tai julkkiskeulakuvasta ja näillä seikoilla taas ei ole mitään tekemistä toimivuuden kanssa. 

Verkkokurssilla on helppo oppia tunnistamaan oma ihotyyppi sekä sille parhaat tuotteet ja valmennuksen loppumetreillä oli todella kattavasti tuotevinkkejä moneen eri ongelmaan tarjolla. Oli hauska huomata että monet omat suosikkituotteet oli itselle suositeltujen joukossa. 

20180716_095638.jpg

Kotimainen Olivia Klein tuli useassa kohdassa esiin ja merkin tuotteet ovatkin aivan ihania

Voin lämpimästi suositella kurssia ja vaikka hinta (127e) voi tuntua hurjalta niin jos opit löytämään sopivat tuotteet ja vältyt virheostoksilta, maksaakin kurssi itsensä pian takaisin! 

Olen vaihtanut jo ison osan kosmetiikastani luonnolliseen mutta hävettää myöntää että meikkipuolelle en vielä ole kauhean syvälle kerennyt sukeltaa mutta valmennus antoi uutta kipinää kiinnostukseen ja aion tutkia asiaa tarkemmin. Viikonlopun i love me messut varmaan hyvä paikka alottaa tutustuminen! 

Valmennus saatu blogin kautta. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *