Ultrakosteutusta hiuksille

Alohair

Suomalainen Kc Professional on jo vuosia tuonut markkinoille edullisia tuotteita ja pikkuhiljaa täydentänyt tuotevalikomaa kiinnostavilla uutuuksilla.Kaikki varmaan tietävät color maskit sekä four reasons sarjan, ainakin ulkonäöltä, nehän on ne hauskat pullot missä on paljon tekstiä.Kampaajana huomasin että kuluttajilla sarjan nimi vääntyi enemmän kun kerran four seasons muotoon mutta onneksi tiesin mitä haetaan.

Kevään korvalla kun pipoista taas kuoriudutaan ulos, on hyvä ainakin hoitaa hius kuntoon vaikkei laittaisikaan tukkaansa uuteen uskoon.Kevät on perinteisesti myös aikaa uudistumiselle, moni laittaa hiusmallin ja värinkin uusiksi mutta kunnon hiustuotteisiin ainakin kannattaa panostaa.

Four reasons sisältää pesu-ja hoitotuotteet hennolle, kuivalle, vaurioituneelle, blondille ja sekä värihiukselle omansa.Lisäksi shampoona löytyy sekä syväpuhdistava että hiuspohjaa hellivä tuote.Tämän lisäksi on muotoilutuotteita kaikkiin tarpeisiin sekä loistava black edition sarja joissa myös on pesu-ja hoitotuotteita sekä hinta-laatusuhteeltaan loistavia muotoilutuotteita.

Nyt olen tarpeeksi pohjustanut mistä on kyse, joten siirryn asiaan.Four reasons on ollut hyvä sarja, olen pessyt, hoitanut ja muotoillut näillä tuotteilla kymmeniä, ellen satoja päitä mutta omaan vaativaan hiukseeni en sarjasta ole löytänyt tarpeeksi kosteuttavia tuotteita ennen tätä. 

Tässä siis uudet tulokkaat, ultramoisture shampoo sekä hoitoaine.

 

Nämä tehokosteuttajat tuoksuvat miedosti miellyttävän raikkaalle, ja vahvistavaa herneproteiinia sisältävä shampoo erityisesti oli koostumuksltaan loistavaa.Vaahtoaa hyvin sekä pesee puhtaaksi hiusta kuivattamatta.Hoitoaineissa ei ole niin isoa eroa yleensä koostumuksissa, joten niitä on myös vaikeampi arvioida mutta helposti sheavoita sisältävän hoitoaineenkin sai levittymään.Yhdessä tuotteet selvittivät hiukset ja toivat niihin hyvän, luonnollisen kiillon kuitenkaan hiusta latistamatta.Nämä on four reasons sarjasta ehdottomasti ylellisimmät tuotteet,ja kuitenkin tuotteet maksavat 9.90e/kpl.Ultramoisture tuotteisiin kuuluu myös tehohoito.

Huomasin muuten kuinka pihalla olen nykyisin uutuuksista, en ollut vielä kuullutkaan näistä tuotteista ennen kun maahantuojalta tuli paketti testaukseen.

Kommentit

Charming Nails (Ei varmistettu) http://charmingnails.blogspot.com

Kuulostavat mielenkiintoisilta, shampoo voisi olla minulle hyvä!

Alohair
Alohair

Shampoo oli oma lemppari näistä, ja sulla hiusten pituus ainakaan ei vaadi välttämättä hoitoainetta. 

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Itselleni ei ole Four reasons -sarjasta sattunut vielä ainuttakaan floppia kohdalle vaikka olenkin sitä melko kattavasti vuosien varrella ehtinyt testailla. :)

Alohair
Alohair

Itelläkään ei huonoja kokemuksia ole,ja en ole kampaajan historialla varmaan mitään muuta merkkiä myynyt niin paljon!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu) Http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Vaikuttaa tosi hyviltä, mun hiukset on just nyt ihan super kuivat niin tällaiset kosteuttavat tuotteet olisi tarpeen.

Alohair
Alohair

Nämä tuntui siitä hyvältä että vaikka hoitaa hiusta ni omaa kuontaloa ainakaan ei lässäyttänyt yhtään.

Katapultti (Ei varmistettu) http://katsclawz.blogspot.com

Kuulosta hyvalta, voisi sopia munkin tukalle. :)

Alohair
Alohair

Luulen että sopii useammalle hiukselle, kuka ei kosteutta tähän vuoden aikaan tarvitsisi!

Kommentoi