Upea Source Essentielle

Sain Lorealilta testiin niin upeita tuotteita että olen instassa jo pariin otteeseen kerennyt näitä hehkuttaa! 

Syksyllä 2018 lanseerattu vegaaninen Source Essentielle-linja sisältää todella kauniita tuotteita, joilla hemmotellaan hiusten lisäksi myös aistit. 

lorkku7.jpg

Herkän hiuspohjan shampoo pesee hellävaraisesti, vaahtoaa täyteläisesti sekä jättää sekä hiukset että päänahan kosteutetun tuntuiseksi. Shampoo on hauskassa neliön muotoisessa purkissa, tuoksuu rauhoittavalta kamonmillalta sekä purkin voi käydä uudelleen täyttämässä omassa Lorkku-kampaamossa. Tuoksu on mieto mutta kamonmillaksi tunnistettavissa. 

Purkkeihin on merkitty kuinka paljon tuotteessa on luonnonmukaisia aineosia ja tässä niitä siis 80%.

Olen vuosia sitten työskennellyt Lorealin tuotteilla ja myynyt paljon brändin tuotteita mutta tämä Source Essentielle on muuta kuin perus-Lorkkua. Tässä on jotain mikä iskee minuun ja kovasti. Liekkö nuo upeat luonnolliset tuoksut osa ihastumista! Välillä tiettyjen tuotteiden kanssa toivoo oikein että pääsisi niitä esittelemään muille tukkanörteille ja nämä uppoaa juuri niihin tuotteisiin. Meillä vieraillessaan joutuukin usein nuuhkimaan mun uudet purkit läpi. 

lorkku8.jpg

Fig Pulp on erityisesti värjätyn hiuksen hoitava naamio joka estää hiusvärin haalistumista. Naamio lupaa kirkastaa hiusväriä sekä tehdä hiuksista ilmavat. Tuohon kirkastamiseen en osaa kantaa ottaa mutta vaikka naamio hoitaa hyvin, niin se ei lainkaan tee raskaan tuntuiseksi hiusta. Naamio sisältää auringonkukan öljyä sekä viikunauutetta ja on silikooniton. Ihana iso pakkaus, upea pehmeä viikunan tuoksu sekä jämäkkä koostumus on kyllä loistava kombo. Tällä saa kivan kiillon aikaan, ja jopa näin talviaikaankin latvat pysyvät pehmeinä. 

lorkku3.jpg

Silikooniton hiusöljyhiusöljy, jes! Infusion de lavande on aivan superkaunis, pullon sisällä on pieni laventelin oksakin! Öljyllä saa hyvän kiillon hiukseen ja tuntuma käteen on erilainen kuin muilla öljyillä. Ei tee salamaselvitystä takuille mutta kuivaesssan hius tuntuu luonnolliselta, jämäkältä sekä terveeltä. Tuoksu on mieto ja hiuksen kuivuessa lähes katoaa. Purkista voi bongata että tämä sisältää 100% luonnon aineosia mm.rakastamaani laventelia sekä ikikukkia. Tämäkin on mielestäni parhain värjätylle hiukselle joka kaipaa kiiltoa, hehkua sekä hallittavuutta. 

lorkku9.jpg

Source Essentielle linjassa on muutamia muitakin tuotteita, kaikki upean näköisiä ja joulun alla ainakin Emotionista bongasin todella kauniita lahjapakkauksia.

Pidän tästä tukkatuote 2.0 ajatuksesta että tehdään vähän jotain extraa tutuille tuotteille. Näissä verrattuna moniin muihin, viedään tuotteet omalle luksustasolleen. Itsellä tosi on se että kuulen sanat kamonmilla, laventeli ja viikus ja oon myytyä naista. Eli samanhenkisille suosittelen ehdottomasti näihin tutustumista. 

 

Tuotteet saatu prnäytteenä

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *