Upeat eteeriset öljysekoitukset Flow Cosmeticsilta

Saatu pr-näytteenä Ruohonjuurelta 

Sain testiin Flow Cosmeticsin upeita Chakra Essential Oil Blendejä, eli huumaavan tuoksuisia öljysekoituksia.

Nämä blendit käy moneen tarkoitukseen muttei ole tarkoitettu iholle sellaisenaan. Kuten puhtaat eteeriset öljyt aina, täytyy nämäkin laimentaa ennen ihokosketusta. Kuitenkin öljysekoitukset käyvät mainiosti ihonhoitoon.

Itse olen sekoittanut näitä hierontaöljyyn sekä vartalovoiteeseen sekä valmistanut itse pyykkietikkaa sekä huonetuoksuja. Muita käyttötarkoituksia on mm.tuoksulyhdyt, saunan löylyvesi yms.

Öljysekoitukset ovat aromaterapeuttisia ja jokaisella on eri vaikutusalueensa sekä oma chakransa. Jokaisessa purkissa on mukana oma  aito vuorikristallinsa joka hellii kaikkia chakroja.

Kauniit, värikkäät lasipurkit sisältävät uskomattoman määrän käyttötarkoituksia ja näissä on jotain taianomaista.

Kotimainen Flow Cosmetics on saanut uudistuksen myötä aikaan jotain aivan uskomatonta!

Selkeyttävä True Expression avaa mieltä ja poistaa negatiivisuutta. Hyvä apu jos on vaikeaa ilmaista itseään tai kokee uupumusta.

Raikkaan tuoksuisessa sekoituksessa tuoksuu piparminttu, salvia sekä kamomilla. Iholle käytettynä auttaa mm. kutinaan sekä lihaskipuihin. Tärkeää tosiaan laimentaa öljyseos kunnolla, iho ei kestä eteerisiä öljyjä sellaisenaan. Aromaterapia on kiehtovaa, ja aikamoinen meri johon sukeltaa. Käytännössä oikeilla öljyillä pystyt vaikuttamaan niin elimistön, ihon kuin mielenkin toimintaan. Itse olen tätä mm. itsetekemääni pyykkietikkaan lisännyt.

True Expressionin chakra on kurkkuchakra joka sijaitsee kaulan alueella. Kurkkuchakra vastaa itseilmaisusta, on luovuuden ja puheen chakra.

One With Universe rauhoittaa, edistää henkistä tasapainoa sekä siloittaa juonteita. Tämä öljysekoitus vahvistaa kruunuchakraa jonka läpi energia virtaa kehoomme. Jokaisella chakralla on oma värinsä ja kruunuchakralla se on violetti.

One With Universe sopii loistavasti meditaatioon ja siinä on luovuutta ruokkivaa sekä rauhoittavaa frankinsensiä ja aisteja terävöittävää litsea cubebaa. Tämä sekoitus auttaa ihonhoidossa myös, frankinsensi siloittaa juonteita sekä ehkäisee tulehduksia. Litsea cubeba taas on tehokkaasti antibakteerinen ja lisäksi vatsalle hierottuna ruuansulatusta kiihdyttävä. Hyvin kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävä öljysekoitus käy kaikille ihotyypeille.

Spirit Awakens on lanventelin, santelipuun sekä muskatellisalvian tuoksuinen, todella rauhoittava ja unta edistävä sekoitus. Rentouttava sekoitus myös edistää intuitiotasi ja luovuuttasi.

Öljysekoitus on luotu tukemaan otsachakran toimintaa, ja otsachakraa kutsutaankin kolmanneksi silmäksi. Kun otsachakra on tasapainossa, on mieli kirkas sekä avoin.

Spirit Awakens sopii hyvin kylpyveteen illalla tai vartalovoiteen joukkoon. Antiseptinen sekoitus lisäksi puhdistaa ja lieventää ihoärsytyksiä.

Tätä öljysekoitusta olen käyttänyt paljon ihoöljyjen joukossa, kasvohieronnassa gua shalla sekä vartalonhieronnassa. Sekä huonetuoksuna niin että olen laittanut suihkepulloon vettä ja öljysekoitusta ja suihkinut mm.vuodevaatteisiin ja verhoihin.

Räiskyvän punainen Solid Roots jakaa tuoksultaan mielipiteitä, itse tykkään tämän noh, juurevasta tuoksusta kovasti mutta jos tätä on jäänyt minuun tuoksumaan, olen saanut vähän toisenlaista palautetta. Vetiverin, sypressin ja patsulin tuoksuinen öljyseos rauhoittaa stressin keskellä ja lisää elinvoimaa.

Öljyseos on tarkoitettu vahvistamaan kehon ensimmäistä energiakeskusta, eli juurichakraa. Juurichakra sijaitsee selkärangan juuressa ja siihen koordinoituu vahvasti kaikki perustarpeemme, oli ne henkisiä tai fyysisiä.

Ihonhoidollisesti Solid Roots sopii parhaiten rasvaisen ihon hoitoon. Tämä sekoitus torjuu turvotusta, ihottumia sekä sieni-infektioita.

Tässä tuoksuu vahvasti metsäisyys ja havut, ja tämä todella tuo turvallisuuden tunteen ja maadoittaa kiinni todellisuuteen, ja turhat asiat on helppo työntää pois mielestä.

Todellakaan ei tarvitse olla chakra-guru tai ymmärtää aromaterapiasta tippaakaan näistä huumaavista tuoksuista nauttiakseen. Itsellä on diffuuseri ostoslistalla jotta saan näitä vielä niinkin testattua.

Flow Cosmeticsilla on näiden öljysekoitusten lisäksi muita juurichakroja tukevia tuotteita, valikoimissa on suolasaippua, vartalovoidepala sekä parfyymiöljy.

Näiden hinnat määräytyvät sisällön mukaan ja osa öljyistä on selkeästi tyyriimpiä, ihan jos mietit miksi tuotteilla on eri hinnat.

hyvinvointi iho
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *