Upeimmat kotimaiset korut ja tekijät niiden takaa

Meillä on mieletön osaaminen ja pitkät perinteet monella eri käsityötaiteen osa-alueella ja esittelen muutamia eri korujen tekijöitä.

Pitu Woodellery tekee käsin puukoruja ja on aivan äärimmäisen taitava siinä mitä tekee. Brändi käyttää paljon ylijäämää ja omaa vahvasti ekologiset arvot ja uskomattoman taidon työstää puuta vuolemalla. Meillä on paljon erilaista puuta luonnossa ja jokainen puu näyttää erilaiselta ja käyttäytyy hieman erilailla. Pitu Woodelleryn koruissa näkyy sekä suomalaisen metsän että puiden monimuotoisuus ja mielestäni Pitu osoittaa ettei arvokorun ole oltava jalometallia ollakseen monella tapaa arvokas.

Kuvassa Halo-korvakorut

Lila Design tekee herkkiä, ajattomia hopeakoruja alusta loppuun käsin. Todella upeat minimalistiset korut on todellisia taidon näytteitä ja itselle tarina tuotteen takana on aina tärkeä.

Yritystarinat ja henkilö brändin takana kiinnostaa mua ja nautin suunnattomasti kun käsityöläiset avaavat työtään ja arkeaan esim.instagramissa ja niin tekee Lila Designkin. Ihana päästä kurkistamaan kuinka nämä korut saavat lopullisen muotonsa.

Kuvassa Pärla hoops

Me&Martina on perheyritys jossa käsityöläisyyttä harjoittavat isä ja tytär. Korut valmistetaan vähintään 80% kierrätetystä hopeasta Heinolassa. Kauniit, tyylikkäät korut sopivat hyvin skandinaaviseen tyyliin ja firman ekologinen ajattelutapa luo lisäarvoa brändille. Mua kiehtoo brändin korujen silotetu rosoisuus mikä saa oikein hopean elämään.

Kuvassa Loiste-kaulakoru

Nanoon Design yhdistää keramiikkaa sekä visakoivua kauniiksi, persoonallisiksi kokonaisuuksiksi. Todella upeita kontrasteja syntyy materiaalien sekä värien ja myös pintatekstuurien välillä. Ihastuin brändiin ensi näkemällä sekä tuotteisiin että innovatiiviseen keramiikkaan jota en ole tottunut koruissa näkemään. Korut tehdään myös alusta loppuun käsityönä joka tuo ainakin itselle vielä lisäarvoa muutenkin upeille koruille.

Kuvassa Cecilia-korvakorut

Ihania koruja, upeita taiteilijoita joihin suosittelen ehdottomasti tutustumaan.

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *