Uudet meikkivoidesuosikit MAKETHEMAKElta

Saatu pr-näytteenä

Huhuilin täydellisen meikkivoiteen perään instagramissa ja sain vinkin MAKETHEMAKEN Vitamin B Flawless Filter Foundationista. Tämän hetkiseen ihotilanteeseen ja tarpeeseen tämä on kyllä mitä parhain!

ja sainkin sen testiin brändiä myyvältä Skincityltä. Sain myös muut tuotteet pr-näytteenä.

Skincity on muuten yksi meidän perheen lemppareita kosmetiikan osalta. Joojoo, meidän perhe siis koostuu minusta ja 3vuotiaasta pikkumimmistä joka viisviisaa onneksi vielä meikkihommista mutta Skincityn paketeissa tulee (halutessaan) pieni söötti Kokeshi nukke joita pikkumimmillä onkin jo iso läjä.

MAKETHEMAKE on hieman poikkeava brändi, meikkituotteet ei ole vain ihon hetkelliseen kaunistamiseen vaan nämä myös hoitavat ja korjaavat ihoa. Tämä nestemäinen meikkivoide eli Vitamin B Flawless Filter Foudation sisältää  valoaheijastavia pigmenttejä ja tämä on ollut juuri sellainen meikkivoide mitä olen kauan metsästänyt. Haluan nimenomaan luonnollisen, kuulaan ja hehkuvan ihon ja tällä pääsen niin lähelle tavoitetta mitä oman ihoni kanssa on mahdollista. Meikkivoide freesaa ja virkistää ilmeen hetkessä ja pysyy kauniina koko päivän. Ei myöskään korosta kuivia kohtia eikä kasaannu juonteisiin. En edes uskonut löytäväni näin hyvää meikkivoidetta enää ja olen tätä kaveripiirissä jo hehkuttanut niin että useampi on tämän itselleen tilannut ja ollut samaa mieltä kanssani. Levitys onnistuu hyvin sekä sienellä etttä MAKETHEMAKEN omalla meikkivoidesiveltimellä Sheer Foundation Brushilla.  En tiedä onko kyse sävystä vai koostumuksesta mutta omaan ihoon sulautuu täydellisesti ja tällä on niin selkeä kaunistava vaikutus ihoon, ei pelkästään ihon sävyn tasoittamisen kannalta.Meikkivoidetta myös on helppo kerrostaa tarpeen mukaan. Mulla on näistä kaikista kolmesta muutean sama sävy, eli N 2.5 . Skincityn kosmarit on muuten äärimmäisen osaavia ja heiltä saa mm.apua mikäli sävyvalinta mietityttää.

Omega Stick Foundation alkuun hieman epäilytti, täytyy sanoa ettei puikkomeikkivoiteet ole olleet omia lemppareita mutta onko sitten syynä loistava koostumus vai muuttunut ihotyyppi, mutta ei ollut lainkaan verrattavissa aiempiin stikkikokemuksiin. Ihoa todella hyvin kosteuttava koostumus liukuu iholla ja tämä levittyy tosi kauniin kuultavaksi iholle ja kestää kauniina koko päivän. Toki käytän kevyen irtopuuterin aina meikkivoiteen päällä, oli sen koostumus mikä tahansa ja tämän kosteuttavuudestaankin huolimatta saa puuteroitua kauniin kevyeksi. Tämän peittävyys on puolipeittävän luokkaa ja sanoisin että levitystavasta riippuen tällä saa aikaan joko todella kevyen peiton tai sitten tuon puolipeittävän. Omasta kokemuksesta voin sanoa että todella monipuolinen tuote, sopii hyvin myös iäkkäämmällekin iholle sekä itse huomasin että tämä käy mainiosti pikakaunistajien (ihoa kiinteyttävät ns.tuhkimotipat yms.) kanssa.

Nämä cushion-meikkivoiteet on tuttuja erityisesti korealaisesta kosmetiikasta mutta en juuri ole aiemmin näitä testaillut.  Niacinamide Cushion Foundation on todella näppärä tuote ihan perusmeikkipohjan tekoon kuin mukana kuljetettavana freesaajana. Aurinkosuojakertoimen 30 sisältävä tyynymeikkivoide lupaa myös korjata ihon kuntoa pitkällä aikavälillä, joten jään sitä odottamaan. Tällä saa helposti kuulaan, kauniin pohjan  ja mielestäni on tämän kolmikon kevyin tuote. Todella helppokäyttöinen meikkivoide joka myös käy hyvin ikään katsomatta kaikille, Tässä tulee mukana sieniaplikaattori mutta itse tykkään perinteisestä Beautyblenderistä enemmän, helppo häivyttää iholle ja tuo raikkaan sekä kosteutetun tunteen koko päiväksi. Tämän kanssa myös käytän irtopuuterin jos aamulla tästä meikkipohjaa rakennan mutta päivän mittaan korjailuun tämä riittää kyllä yksinään.

Kaikki kolme meikkivoidetta on loistavia, perinteinen meikkivoide on lempparini ja onkin jännä huomata kuinka kolme erilaista, mutta toimivaa meikkipohjatuotetta tulee samalta brändiltä.

Tosiaan kaikista mulla on testissä sävy N.2.5 joka soveltuu vaalealle, neutraalille ihonsävylle. Ylimpänä kuvassa kädelle levitettynä on Omega Stick Foudation, keskellä Vitamin B Flawless Filter Foudation ja alimpana Niacinamide Cushion Foudation. Jo tuosta näkyy hyvin koostumusten erot.

Jokaisessa pakkauksessa on selkeästi esillä peittoaste sekä se meneekö tuote enemmän mattaisaan vai hehkuvaan lopputulokseen päin.

Sain testiin myös tuuhean, tiheän ja ihanan meikkivoidesiveltimen Sheer Foundation Brushin jolla saa uskomattoman ohutta meikkipohjaa aikaiseksi. Tällä sekä nestemäinen meikkivoide että stikki levittyi iholle täydellisen ohuesti ja tarvittaessa tällä onnistuu myös luonnollinen meikkivoiteen kerrostus. Äärimmäisen hyvä sivellin ja itseasiassa koko brändi on äärimmäisen loistava.

Tämä kolmikko on ollut siis loistava ja koska nälkä kasvaa syödessä niin koko brändi kiinnostaa kovasti. Jo kattelin Skincityn sivuilta mitä kaikkea muuta merkki tarjoaa ja oli siellä muutama aika kiinnostava tuote mikä tulee varmasti hankittua.

kauneus iho meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *