Vihreä tehoseerumi Ere Pereziltä

Oon aika harkitseva kosmetiikkaostosten kanssa, en todellakaan ole mikään supertörsäilijä enkä hanki kaikkea mitä näen. Seerumit on tuoteryhmänä se oma heikkous ja tällä kertaa perustelin tämän oston sillä että vihreää seerumia en omista. Perustelu on vähintäänkin mainio mutta niin on seerumikin!

Ere Perez-merkkiä Suomessa myy Beautiikki ja merkki oli tätä ennen aivan vieras itselle.

Quandong green booster serum sisältää mm.äärimmäisen c-vitamiinipitoista quandong-hedelmää, e-vitamiinia, jojobaa, hyaluroonihappia, klorofyllia, pinaattia ja vadelmansiemenöljyä. Seerumi ehkäisee tulehduksia ja taistelee ikääntymistä vastaan.

Tuo vadelmansiemenöljy tuntuu koostumuksessa kivasti ja seerumi on kiva levittää iholle. En tiedä muista mutta itse tykkään hieroa kasvot seerumin avulla ja se vaatii hieman öljyisen koostumuksen. Kuitenkaan seerumi ei ole liian öljyistä ja tämä toimii meikin alla myös. 

eregif.jpg

Tykkään kovasti tästä, vihreä väri jotenkin ilahduttaa ja iho tuntuu joustavan kosteutetulta tämän jälkeen. Oon aika paljon seerumeita testaillut ja on tuotteita minkä kanssa en huomaa eroa mutta tällä saan pintakuivuuteen apua oikeasti. Varsin mainio tuote 35-vuotiaalle kuivalle iholle!

Ere Perez merkki tulee Australiasta ja brändillä on myös upeaa värikosmetiikkaa. Kannattaa kurkistaa siis Beautiikkiin!ere4.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *