Viileää vaaleaa ylläpitävä hoitoaine joka sopii myös cg-metodiin

Saatu pr-näytteenä

Sain testiin Kms.n Color Vitality sarjan blonde conditionerin joka nousi aivan lempparikseni! Mä en tiedä onko cg-kultti jo hiipumassa vai jaksaako joku vielä tukkaansa puristella tuntitolkulla mutta tässä on todellinen helmi monestakin syystä!

Ensinnäkin violetti sävy taittaa keltaisuutta kauniisti neutraalimpaan suuntaan, ilman että tarvitsee pelätä vihreää hiusta. Taittotehon lisäksi tämä hoitaa, kosteuttaa sekä silottaa loistavasti sekä tämä aavistuksen vaahtoaa levittäessä ja olenkin keksinyt käyttää tätä välipesuna! Aivan ehdoton talviaikaan tuo hoitsikkapesu ja tämä on siinä aivan mainio.

Hyvin miedon tuoksuinen hoitoaine on riittoisaa, levittyy hyvin sekä jättää tälläisen paksun ja karkeankin hiuksen pehmeäksi kuitenkaan tekemättä hiusta hankalaksi hallita. Mä hankin harvoin enää hiustuotteita itse kun niitä saan muutenkin mutta tässä aion pysyä. Nopea freesaus sävyyn, lähes tehohoidon kaltainen hoitavuus sekä tuo mahdollisuus käyttää tätä myös hoitavana pesuna tekee tästä lempihoitotuotteeni.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *