Vinkki:kuinka tuplata hiusten määrä puolessa minuutissa

Alohair

Vaikka vannon hyvän pohjatyön nimeen hiustenlaitossa niin välillä on päiviä kun ei jaksa/kerkeä/kiinnosta koskea fööniin.Kuitenkaan se ei ole este isolle tukalle, kunnon kiharrus kuivaan hiukseen tuo jo kummasti muhkeutta kampaukseen.

Kuivashampoo, tuo ihmeellinen aine, nostaa kampausta kummasti, estää hiusta rasvottumasta, sekä tukee kampausta kuin kampausta.Kuivashampoon etuna on myös että kun tyven saa irti hiuspohjasta niin hius ei hikoilekkaan niin paljon näin kesäaikaan.Myös kuivashampoo tukee tupeerausta ja auttaa etenkin liukashiuksisten hiustenlaittoa kummasti.Vinkkinä myös: jos tykkäät siis tupeerata ja tarvitset extrakestoa kampaukselle niin suihkuta kuivashampoo tyvelle,tupeeraa ja suihkauta vielä hiuslakka tupeerauskohtaan.

Batisten natural&light bare on ihanan freesin tuoksuinen,napakka mutta tarpeeksi kevyt tekemättä liian tönköksi hiusta.Tämä on myös tosi helppo häivyttää niin ettei tyvi ole harmaa ja mattainen.Olen testannut Batisten eri vahvusia/tuoksuisia kuivashampoita ja tämä on lemppari.

Näin ison tukan sain taiottua vain pöyhimällä hiuksen kuohkeammaksi.Kuivashampoossa on yksi vika ainoastaan ja se on että tahdon koko ajan näprätä tukkaani,"söpön" flirttailevasti olen koko ajan käsi tukassa.

Kuivashampoo saatu blogin kautta.

Kommentit

Minnea
Minnean muruja

Kuivashampoot <3 Vielä, kun jaksaisi kihartaa ne huikset!

Alohair
Alohair

Mie en osaa olla kihartamatta, isolla revolvit raudalla se onneksi käy nopeesti!

Kirsikka W.

Olen tässä yrittänyt välttää hiusten lämpökäsittelyjä, kun eivät tunnu siitä hirveästi tykkäävän. Mutta kuivashampoot on kyllä suuressa käytössä, ja erityisesti juurikin nämä Batisten tuotteet ovat hinta-laatu-suhteeltaan aivan erinomaisia! Peittoavat monet kalliimmat merkit mennen tullen :)

Alohair
Alohair

Oot oikeessa,batiste on paremmaksi havaittu kuin moni kampaamomerkki!Lämpö kyllä syö hiusta monesti mutta oon täällä blogissa näyttäny erilaisia tapoja kihartaa ja käkertää tukkaa ilman lämpöä. Mm. Vessapaperirullakiharat,foliolla kiinalaisilla muovipötköillä tehdyt kikkurat :D

Kommentoi