Voimalausekorut muistuttamaan hetkessä elämisen arvokkuudesta

Saatu yhteistyössä Empathy Lifestyle Desingin kanssa

Kotimainen Empathy Lifestyle Design tekee erilaisia voimalausekoruja joista jokainen varmaan löytää itselleen puhuttelevat sanat. Itse valitsin nappikorvikset tekstillä ”This moment is all i have” koska nimenomaan siitähän tässä kaikessa on kyse, ja hektisen arjenkin keskellä koitan muistaa sen.

Korvakorut on kotimaista koivuvaneria, halkaisijaltaan 2.2cm ja koruosa on ruostumatonta terästä. Korvikset on superkevyet ja sopii hyvin moneen eri tyyliin.

Itselle hetkessä eläminen ei ole aina itsestään selvää, pystyn lahjakkaasti samalla murehtimaan huomista ja harmittelemaan eilistä vaikka pitäisi keskittyä juuri siihen hetkeen missä on. Läsnäolon taito on asia jota olen joutunut ihan treenaamaan, niin työelämässä kuin kotosallakin. Toki välillä on hyvä suunnitella ja haaveilla tulevaa ja vastapainona muistella jotain ihanaa ja tärkeää hetkeä mutta kuitenkin elämä on tässä ja nyt.

Elämä on iso kokonaisuus asioita joita pitää päivittäin pallotella ja yksinkertaisesti välillä tuntuu että hengittäminenkin unohtuu mutta läsnäolon taito on asia jota voi treenata. Itse meditoin, haen sillä yhteyttä itseeni sekä nimenomaan itseeni siinä hetkessä. Koitan muistuttaa että kaikki on hyvin, tai jos ei ole juuri siinä kohtaa, niin asiat tulee olemaan hyvin. Korona-arki esimerkiksi vieraannuttaa helposti minut tästä hetkestä, näkyen pelkona tulevasta tai ahdistuksena maailmantilasta. Nämä on asioita joihin en itse voi millään tapaa vaikuttaa mutta huomaan kuitenkin niitä miettiväni. Sillon kun nämä ajatukset valtaa mielen niin hengitän syvään ja totean että juuri nyt kaikki on juuri niin hyvin kun voi olla.

Mielestäni nappikorvikset on kauniit, simppelin tyylikkäät sekä ajattomat. Empathy Lifestyle Designin perustaja uskoo että korut voimaannuttavat kantajansa, muistuttavat itsemyötätunnon tärkeydestä. This moment is all i have on loistava ohjenuora elämään tuoden ajatuksen armollisuudesta, jaksamisesta, hengittämisestä ja yhteydestä sisimpäänsä.

Ps. Alohairin instagramissa on käynnissä arvonta jossa voi voittaa vapaavalintaiset korvikset Empathy Lifestyle Designin valikoimasta.

hyvinvointi ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *