yhden pesukerran värit

Alohair

L'orealilta tuli mittava uusi colorista värisarja, johon kuuluu vaalennusvärejä, balayagea, suoravärejä, näitä 1-day colour sprayvärejä ynnä muita mielenkiintoisia kotikäyttöön tarkoitettuja tuotteita.

 

 

Moni tahtoisi pastellivärejä testata mutta kynnys lähteä kokeilemaan on usein suuri. Periaatteessa pastellisävyt vaatii puhtaanvaalean pohjan mutta näillä suihkeilla saa tummempaankin pohjaan efektejä aikaan.Käytin omassa hiekanvaaleassa pohjassani #pinkhair ja #lavenderhair sävyjä niin että suihkin niitä raitaosioissa hiuksen päällisosaan.Olen vastaavia värejä testaillut aiemminkin mutta tämä on ensimmäinen suihke joka näyttää oikeasti sävytetyltä hiukselta, eikä myöskään koveta hiusta.Monesti  nämä poispestävät värit on kuivashampoomaisia ja tekee hiuksesta värikkään kyllä, mutta myös kovan ja tönkön.Koska sävyt  on todella hentoja niin ne on helppo saada pehmeästi sulautumaan oman hiusvärin joukkoon. Hyvin myös lähti normaalissa pesussa pois, harmi kylläkin, oli sen verran herkullinen sävysekotus.

En laittanut hiuksia ollenkaan ennen testailua, joten 'kampaus' on aika kauhea :D Olin varma että joudun tekemään jonkunlaisen lettikampauksen testailun päätteeksi, koska luulin että hiuksesta tulee tönkkö ja kova, mutta ei sehän mokoma heiluikin värin laiton jälkeen.Tykkäsin kovasti  näistä ja tulen varmasti testailemaan lisää näitä hauskoja suihkeita.

 

Saatu L'orealilta testiin.

Kommentoi