Aloitus

Hei, kuten jo blogini aloituksessa kerron olen 20-vuotias miehen alku Keski-Suomesta.

Elämäntyyniini kuuluu olennaisena osana kuntosali kehonrakennusharjoittelun muodossa.

Olen jo pitkään halunnut avata blogin ja jakaa omia kokemuksiani ravintoon, kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin ja kaikkeen mikä liittyy kuntosalilla käyntiin. Haluan auttaa ihmisiä pitämään omasta fyysisestä kunnostaan huolta turvallisesti ja luoda aktiivinen seuraajakunta jota palvella parhaani mukaan. 

Tavotteitani harrastukselleni/elämäntavalleni on kilpailla kehonrakennuksesta tulevaisuudessa kun koen fysiikkani riittävän vaadittuun tasoon. Matka tulee olemaan pitkä ja hidas mutta ei tässä vielä ole kiire minnekkään, hiljaa hyvä tulee.

Olen unelmoinut jo monta vuotta opiskelevani personal traineriksi ja tulen sen toteuttamaan jonain päivänä kun rahatilanteeni sen sallii. Tällä hetkellä olen ammatiltani lähihoitaja ja aijon edetä fysioterapeutin koulutukseen.

Minä en ole koskaan kirjoittanut minkäänlaisia blogeja/päiväkirjoja joten kirjoitus on todella ”vaikeaa luettavaa” mutta kyllä tämä tästä kun jatkan vain aktiivisesti blogini päivitystä. Tulen lisäämään blogiin paljon kuvia mm: salilta, ruuasta ja muutenkin omasta elämästäni.

Kiitän jos jaksoit lukea ensimmäisen blogipostaukseni ja toivottavasti tykkäsit ja toivottavasti tulet lukemaan juttujani myös jatkossa.

-Lifeforgainz

suhteet oma-elama liikunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *