Raha, raha ja raha – budjetti paukkuu taas!

No nyt on taas morsian seonnut! Hääpukuni tuli siis kustantamaan ”vain” 1800 euroa, joten kuvittelin tekeväni tässä ison säästön. Aloimme pohtimaan morsiusseurueen pukeutumista ja hintalappu siinä pompsahtikin aika suureksi. Koska järjestämme häät ulkomailla on smokkivuokraus suhteellisen hintavaa, sillä laina-aika on niin pitkä. Toisaalta best maneilla ei ole mitään tarvetta ostaa omia smokkeja, sillä ne eivät ole kovin juhlavat.

Miehellä on best maneja huimat viisi eli kustannus näille smokeille on tuhat euroa about + sulhasen smokki, joka teetetään. Morsiusseurueelle (kaasot ja 3 morsiusneitoa) ajattelin ostaa kultaiset pitkät mekot. Löysinkin aivan ihanat, mutta ne maksoivat 450 euroa KAPPALE! Kääk!

Vaikka kokonaisbudjettimme on iso, niin yllättäviä kuluja tuppaa joka suunnasta. Saimme esimerkiksi tietää, ettei hääpaikkamme kuvissa näkyvä valaistus kuulu hintaan ja jos haluamme koko komeuden iltaa koristamaan, lisäkustannus on 2400 €… Heh heh, onhan se kuitenkin sen arvoista!

Mietin, että mistä napataan nopeasti lisärahaa. Isompia luottoja olinkin jo kilpailuttanut kokonaisbudjetin maksua varten, mutta nyt lisärahoitukseksi päätyi (hääpuvun kohdalla, maksoin suoraan koko summan että sain 10 prossan alen hyödynnettyä) luottokortti. Viilasin puvun luottokortilla ja hoidan summan kokonaan seuraavasta palkasta! Nyt ei ole varaa jättää hoitamatta. 😀

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *