3.treenipäivä: salitreeni

Tänään vuorossa oli juoksuohjelman mukainen ”30min tempoharjoitus= spinningiä, aerobicia tai muuta kuntoilua, joka kiihdyttää sykettä”, toteutin tämän salitreenin muodossa, vaikka en tiedä vastaako se ihan kuvausta… No, ainakin treenin kesto oli lähes tuplasti pidempi. Tein saliohjelmani mukaisen selkä-olkapää-vatsat-treenin. Tähän asti olen tehnyt pitkillä sarjoilla ja toistoilla, mutta nyt juoksun ohella on tarkoitus kasvattaa lihaksia, niin nostin painoja ja vähensin toistoja. Sarjamäärät pidin ennallaan. PT on komentanut olla merkkaamatta painoja mihinkään ylös, joten nyt laitoin vasta ensimmäistä kertaa muistiin, jotta voin sitten myöhemmin seurata onko kehitystä tapahtunut. Nyt uskon, että olen viimeiset 3kuukautta tehnyt samoilla painoilla eikä juurikaan vahvuuskehitystä ole siis tapahtunut. Kestävyyttä kylläkin ja kroppa on selkeästi vähän muokkaantunut. 

Tänään siis ohjelmana oli tällainen (n.50min):

  •  Lämmittely crosstrainerilla 5min (1,3km)
  • Alatalja vastaotteella (kaksi pudotussarjaa) 6×8 35-40kg, pudotussarjoihin pudotin 5kg/sarja
  • Ylätalja eteen+vastaote (supersarja, tehdään putkeen ilman taukoa) 4×8, 45kg
  • Kulmasoutu 4×8, 12,5kg
  • Pystysoutu taljassa+käsipainoilla punnerrus (supersarja) 4×8, pystysoudussa paino 25, 27.5, 30, 32.5kg, punnerruksessa 7,9,10, 12.5kg/käsi.
  • Vipunostot käsipainoilla+vipunostot eteen (supersarja) 2×8 6kg/käsi
  • Vipunostot taljalla keskitetysti 2×8 7,5kg
  • Vatsoja: Vertical Leg-Hip Raise (mikähän on tän suom.nimitys??) näitä 2×12, jalkojen saksituksia maaten 2×20.
  • Loppuun crosstrainer 5min (n.1,3km)

 Tämä treeni jäi vipunostojen ja vatsojen osalta vähän vajavaisiksi, kun tuli niin kiire sovittuun menoon. Mutta parempi kai tuokin kuin ei mitään. Huomenna onkin edessä vapaapäivä treenien osalta, johon tämä mamma on varautunut leipomalla juuri äsken pullataikinan ja varaamalla huomisaamuksi ajan ripsienpidennykseen! Jihuu! Seuraavaksi vasta lauantaina töihin, joten tämä arkiviikko taitaa muuten mennä vähän suunniteltua aktiivisemmalla treeniohjelmalla 🙂 korvapuustit300.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *