Ihanaa vuoden 2018 alkua!

Yksi sana: gääk.

Gääk kertaa 1000.

Olin todella motivoitunut ensimmäisen blogipostauksen aikana pitämään viikottain tätä blogia, mutta yhteen postaukseenhan se jäi.

Toinen sana: pahoittelut.

Näiden blogipostausten välissä ehti tapahtua lukemattomia asioita – niin hyviä kuin huonoja. Itse asiassa koko vuosi 2017 meni hujauksessa ohi sisältäen elämän vuoristoradan kyydissä – tasaisia pätkiä oli vain muutama. Edellisen vuoden aikana tulin ulos kaapista äidilleni ja lopuille tutuilleni, tapailin elämäni ensimmäistä kertaa naista, ihastuin, sain särkyneen sydämen, ihastuin uudelleen, poltin itseni loppuun (työuupumukselle ja masennukselle ei v*******a), irtisanouduin, täytin 23 vuotta ja siirryin vuoteen 2018 särkyneen sydämen kanssa – jälleen.

Pitkin vuotta koin, että ympärilläni oli runsaasti huonoja ja minua kaltoin kohtelevia ihmisiä. Ehkä näin olikin. Päädyin lopuksi siihen tulokseen, että tapahtuneet asiat olivat inhimillisiä – en voi rehellisesti sanoa, että olisin itse toiminut parhaalla mahdollisella tavalla. Olen aina ollut persoona, joka unohtaa kaiken sivistyksen ihastuessaan ja jonka muut tunteet korvaa vain intohimo. Näinä hetkinä unohdan rationaalisen ajattelun ja yleensä se ei ole paras idea mennä puhtaasti impulsiivisten halujen mukaisesti. Lupaukseni vuodelle 2018 on kasvaa ihmisenä, jotta voisin rakastaa itseäni ja muita sekä tulla muiden rakastamaksi.

sadness-717432_1920.jpg

Kuten aiemmin mainitsin, vuoteeni mahtui myös paljon hyvää ja paljon rakkautta. Muun muassa äitini ja ystäväni olivat huippuja suhtautumisessaan seksuaalisuuteeni, sain hurjan paljon ihania ystäviä sateenkaariväestä ja huomasin kaikki ihanat lähimmäiseni, jotka tukivat minua työuupumuksen keskellä. Vaikka vuoteen 2017 mahtui paljon asioita, jotka haluaisin kirjoittaa uudelleen, koen silti, että ne muovasivat minusta jollain tapaa kypsemmän ihmisen. Taidan kuulua siihen joukkioon, joka oppii elämän kantapään kautta.

Vuosi 2018 näyttää hyvältä. Aloitan ensi viikolla PT-käynnit, aion laihduttaa 10 kiloa, vietän tipattoman tammikuun, aion suorittaa kevään aikana 45 opintopistettä ja valmistua sekä aloittaa uudet työt ja buukata itselleni valmistujaislahjaksi matkan lämpimään. Aion nähdä paljon ystäviä, viettää enemmän aikaa perheeni kanssa sekä deittailla kaikkia ihania naisia ja naistenmielisiä. Aion nauraa (lue: räkättää), nauttia ja olla iloinen. Aion myös itkeä, jos itkettää. Aion elää niin, että varmasti tutisee.

smile-2045963_1920.jpg

Miten teidän 2017 meni ja mitä lupauksia teitte vuodelle 2018? Palaillaan ensi viikolla!

Ihanaa vuotta 2018 toivottaa.png

 

suhteet oma-elama rakkaus suosittelen
Kommentit (2)
 1. mustesiipinen
  2.1.2018, 19:50

  Itselläni vuosi 2017 oli kasvamista, hyväksyin lopullisesti oman seksuaalisen suuntautumiseni, tai olin sen hyväksynyt aiemmin jo, mutta nyt annoin itselleni luvan kuuluttaa sen maailmalle jos niikseen tulee.
  Toivon todella, että kaikki tavoitteesi saat toteutettua

  1. Aivan huippua hei, ihanaa kuulla! Toivon todella itsekin, että tavoitteeni saavutan.

   Ihanaa vuotta 2018!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *