Meidän päivä

Ananas ja Kookos

Tänään oli tavallinen päivä. Ei tehty oikeastaan yhtään mitään. Siksi olikin erityisen hyvä päivä tallettaa meidän päivä kuviksi.

Myös siksi, että sain viimein uuden kameran.

Meidän perjantai.

6.50 Herätys.

Höyhen menee joka aamu herättämään isoveljeä, mutta tällä kertaa Kookos oli ehtinyt jo mennä aamupesulle.

7.30 Autan Kookosta pukemaan, kun Isi valmistautuu töihin.

7.40 Kookos lähtee päiväkotiin ja Isi töihin. Höyhen on harmissaan.

8.00 Keitän tytöille puuron ja syön samalla itse aamupalaa. Tyttöjen annoksen jäähtyessä syön oman puuroni. Sitten keskitytään vauvojen aamupalaan. Ruispuuroa päärynäsoseella ja ruisleipää omin käsin.

8.30 Kun vaatteet on saatu päälle, on aikaa ja energiaa leikkiä.

Sillä aikaa äiti nautiskelee. Kahvia maidolla ja kookosöljyllä, sekä korppua. Syön melkein joka aamu kahvin kanssa jotain herkkuja.

Kotipäivän asuna H&M:n hauskan malliset valkoiset pellavahousut ja raitapaita. Untuvan housut Name It ja t-paita Mamas & Papas.

10.15 Ulkoilun ajoitus oli täydellinen, tytöt nukahtivat jo eteiseen ja sain rauhassa hakea rattaat varastosta. Käveltiin järjestelemään kirppispöytää ja viemään vielä vähän lisää tavaraa. Tästä retkestä ei olekaan todistusaineistoa, kun onneksi jätin kameran kotiin enkä ottanut mukaan myrskyn armoille ulos.

12.00 Kotiin tullessa päiväunet jatkuivat vielä sisällä vähän aikaa ja sain rauhassa syödä lounaan. Tällä viikolla söin joka päivä sämpylää/patonkia/ciabattaa täytteitä vaihdellen. Avokadoa en tosin vaihtanut, sitä oli joka päivä.

12.30 Päiväunien jälkeen maistui lounas. "Porkkanalaatikkoa" riisillä ja jauhelihalla. Lisäksi omin käsin avokadoa ja keitettyä porkkanaa. Siisteys on hämäävää. Kuvasarjasta puuttuu jälkipelit, eli huolellisesti liiskatun, suussa ja syvemmälläkin pari kertaa käyneen avokadon hankaus ja rapsutus pöydästä, syöttötuoleista, hiuksista, naamoista... Kyllähän te tiedätte.

13.00 Ja taas leikitään. Hella, astiat ja leikkiruuat on ihan parhaita.

Pyykkiä pestään pari koneellista päivässä.

15.00 Välipalana maistellaan jugurttia ja syödään banaania palasina omin käsin ja lusikalla.

16.00 Vastaanottokomitea on ovella, kun Isi ja Kookos tulevat kotiin.

Kotiintulouhmaraivari. Märkä, kurainen ja hiekkainen haalari olisi pitänyt saada pitää päällä sisälläkin, "eeeeeeiiii oteta poooiis". Jokapäiväinen sisääntulo.

17.00 Kookos on apuna ja höpisee juttujaan koko ruuanlaiton ajan. Napsii maistiaisia ja kertoo kuulumisia. Ruokana on pastaa parsalla ja halloumilla. Tytöille pastaa ja parsaa keitettynä tomaattimurskalla ja lisäksi pakastimesta valmista jauhelihaa. Isi paistaa itselleen ja Kookokselle jotain.. öö.. lihaa. Pihviä? Höyhen kokkaa omilla välineillään.

Ruokailutilanne on niin hektinen, että ei paljon kuvia ehdi ottaa. Hyvä kun ehditään omat ruokamme syödä.

18.00 "Kookos heittää Untuvalle, Untuva Isille ja Isi Kookokselle."

19.00 Postimies toi paketin. Tulipa tosi nopeasti perille.

19.30 Iltapalan aikaan keittiö on jo aika kaaoksessa.

Isi syöttää tytöille iltapuuron...

... ja sillä aikaa autan Kookosta iltapesuissa. Isin vuoro on lukea iltasatu.

Annan tytöille iltamaidot ja 20.40 tilanne on jo tämä.

... ja hetki sen jälkeen tämä. Aikuisten iltapala Isin kanssa, karkkia, telkkaria ja blogia.

 

Miten se oma arki näyttääkin niin paljon seesteisemmältä linssin läpi? Alan kulkea kamera silmillä koko ajan, jos päivät menee aina näin kivasti.

 

Kommentit

Piipo79

Ai tämä oli seesteinen päivä? Huh, on siellä pienillä meno päällä. Kivannäköistä menoa. Minä välillä ihan läkähdyksissä kun seurailen tätä yhtä tyttöä!

Vierailija (Ei varmistettu)

H:lla aikas kiva paita päällä ;) Tytöt kasvanut hirveästi. Ikävä teitä <3 Laura-Kummi

Pingale

Tämä oli ihana postaus! Onnittelut uudesta kamerasta, on mukavaa katsella myös kuvista teidän meininkiä. Ompa tytöt jo isoja!! Täytyy kyllä nähdä teidät livenä joku päivä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä pohjoisessakin katseltiin teidän perheen arkea hymyssäsuin koko perheen voimin:-) Ihana arki! -H,J,V,P&A-

Mindeka
Ma-material Girl

Todella kiva postaus!

Tätä katselisi mielellään useamminkin!

Ananas
Ananas ja Kookos

Piipo79: Heh, kaikki taitaa olla suhteellista. Lapsettomat ihmettelevät, miten lapsen kanssa selviää, yhden lapsen vanhemmat ihmettelee miten useamman kanssa voi selvitä ja minä ihmettelen, miten yksinhuoltajat voivat selvitä. Tuo ilta oli leppoisa, kun oli kaksi aikuista kotona, mutta esimerkiksi eilen olisi tullut vielä paljon hengästyttävämpi raportti, kun hoidin nukkumaanmenot yksin Isin ollessa jalkapallopelissä. Paitsi että en olisi ehtinyt kuvaamaan mitään. :)

Laura-Kummi: Se paita on tosi paljon käytössä, ihan suosikki. Ikävä myös!

H: Kyllä, arki on parasta! :)

Mindeka: Kiitos! :) Kyllä näitä nyt varmaan tulee, kun uusi kamera innostaa kuvaamaan.

Ananas
Ananas ja Kookos

Pingale: Hurjasti on kasvanut teidänkin tyttö! Miten ne toisten lapset aina kasvaakin jotenkin silmissä.. Pitää kyllä nähdä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.