Hei hei!

Nyt teen sen, mikä on pitänyt tehdä melkein vuosi sitten. Sanon tälle blogille hei hei. Kuvittelin melkein vuoden, että jossain vaiheessa jatkan taas. Nyt on kuitenkin jo uskottava, että en vaan ehdi. Taas bloggailu loppui, kun työt alkoivat. Viimeksi se alkoi uudestaan, kun jäin uudelleen äitiyslomalle. Nyt sellaista ei enää ole tiedossa, joten kyllä tämäkin nyt vaan loppuu.

Kiitos hirmuisesti kaikille, jotka jaksoivat lukea. Ja anteeksi, että nyt vasta hyvästelen. Kiitos myös kaikille ihan huipuille bloggaajille, joita edelleen kyllä itse seuraan. 

Meidän pienet blogin päähenkilöt on kasvaneet jo isoiksi leikkijöiksi. Kookos on aamusta iltaan palomies, joka välillä rakentaa Legoilla (lähinnä paloasemia), ui edelleen paljon ja pyöräilee reipasta vauhtia. Untuva on siro pieni tyttö (omasta mielestään iso tyttö), joka hoitaa vauvanukkeja ja tykkää laulaa. Höyhen on reipas takkutukkainen peikko, joka hyppii ja juoksee, sekä villitsee siskoaan hullutteluun.

Nyt me kaikki lomaillaan yhdessä! 

Kiitos, ja moi moi! <3

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
  1. Nyt vasta tuli mun bloggeriin ilmoitus uudesta postauksestasi ja arvaa innostuinko! Kunnes luin tekstisi… Olin kyllä blogihyvästejä osannut odottaakin, kun niin hiljaista on ollut. Onneksi näämme muissa merkeissä <3

  2. Todellakin nähdään! 🙂 Enemmän kyllä nykyään seuraan instassa, mutta siellä tilanteen tasalla. Voimia ja vointeja ja jännittäviä hetkiä Hertta!!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *