10/98 Osta UFFin europäiviltä kasa retroja tätivaatteita

Mark Twainia jokseenkin vapaasti lainaten:

Vaatteet tekevät drag queenin; alastomilla ihmisillä on vähän tai ei yhtään vaikutusvaltaa yhteiskunnassa.

Ja jotta tämän queenin ei tarvitsisi ilkosillaan pätkiä menemään, minä päätin suunnata UFFin alelaarien ääreen. Miksi juuri sinne? Siihen on kaksi syytä:

1. Drag on yllättävän kallis harrastus. Alkuvaiheessa säästää pitkän pennin kun ostaa vaatteet kierrätettynä. #cheapqueen

2. Pidän ajatuksesta, että voin käyttää hahmoni luomiseen kierrätysmateriaaleja. Maailma on kuitenkin jo täynnä jos minkälaista rääsyä.

Olen nyt tehnyt muutaman täsmäiskun Fredan UFFin alepäiville ja täytyy sanoa, että olen todella fiiliksissä löydöistäni! Muutamalla eurolla olen saanut luotua tosi hauskoja retrotäti-lookkeja. Tässä tulevat nyt tämänhetkiset lemppariasuni (joita en malttanut olla photoshoppaamatta teeman mukaisiin ympäristöihin):

Ruusutarhan Hyacinth Bucket

Klassinen kukkamekko, värikäs, vähän tulee mieleen jopa Unikko-kuosi tai retroverhot.

Paikallisen lentoyhtiön lentoemäntä

Tästä yhdistelmästä tuli todella vahvat lentoemäntä-vibat. Ehkä joku sellainen pieni paikallinen lentoyhtiö, Kittilä Airlines 😀

Kuin pieni pala Italiaa

Tämä vihreän ja punaisen yhdistelmä on jotenkin trooppinen ja hedelmäinen. Samalla tämän asun suorat linjat tuo mulle mieleen tietynlaisen Italian muotimeiningin. Raikas ja hurmaava!

Attack of the 50ft woman

Tässä ollaan kunnon supersize me -jenkkimeiningeissä! Tässä vaiheessa alatte ehkä huomata, että mulla on jonkinlainen fetissi noihin olkatoppauksellisiin jakkuihin, tai sitten niitä vaan sattuu löytymään sieltä UFFin trendiosastolta enemmän kuin mitään muita vaatekappaleita.

Pinkki jakku yhdistettynä tummansiniseen vekkihameeseen (learning new words, man!) on mun mielestä hurjan söpö yhdistelmä ja vaikka yleisilme on aika retro niin jotenkin tää on myös ajankohtainen. Ja kuinka hyvin noi kengät sopii tähän!

Not so fast, Mr Bond.

Tämä asu ei voi kuulua kenellekään muulle kuin good-old-fasioned-Bond-pahikselle! Melko lyhyt pikkumustamekko, kultainen jakku ja tappokorkokengät. Yhdellä sormiennapsautuksella tämä tiukka muija räjäyttää todistusaineistot taivaan tuuliin. License to kill and thrill!

Lady of the palace

Ja viimeisenä yksi tämänhetkisistä lemppariasukokonaisuuksista! Lähes samat värit kuin siinä Italia-asussa, mutta käänteisinä! Tämä persikanvärinen vekkihame on ehkä yksi suloisimmista asioista, joita omistan. Ja tuon kauluksellisen paidan ja jakun kanssa tästä tulee mun mielestä melko sivistynyt kokonaisuus. Kiva yksityiskohta on myös nuo kultanapit sekä jakussa että paidassa.

Nämä kaikki vaatteet olen siis löytänyt UFFilta ja ne ovat maksaneet 1-4 euroa kappale. Yhdistelmät olen itse kehitellyt ja näistä kuvista jätin tarkoituksella pois kaikki peruukit yms. koska halusin keskittyä vain vaatteisiin. Jatkossa näitä tullaan varmasti näkemään vähän pidemmälle vietyinä.

Suuri kiitos stailistiystävälleni Hilkalle (Instagramissa nimellä tosijees), joka auttoi mua tekemään ensimmäiset löytöni loppumattomien rekkien seasta. Tämä auttoi mua harjaannuttamaan silmääni erottamaan aarteet lumppujen joukosta.

Ja superkiitos Hannulle (tunnetaan mm. elokuvistaan Kax hinttii sisällissodassa ja Vie minut kirkkoon, sekä Tiktakin Emppuna) kuvien ottamisesta!

Puuvillaisin terveisin,

Pasi

Kommentit (1)
  1. bodilybycloud
    26.3.2019, 17:05

    UUH! Toi sininen takki on mun suosikki!! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *