11 & 12 /98 Käytä älytön summa rahaa halpismeikkeihin Cittarissa ja opettele maalaamaan naamaasi

Yksi olennaisimmista dragiin liittyvistä taidoista on tietysti meikkaaminen. Meikin avulla luodaan vahva illuusio naiseudesta tai mihin ikinä pyrkiikään. Ihailen suuresti esim. maskeeraajia, jotka osaavat luoda upeita illuusioita.

Mulle kuitenkin tämä koko meikkiasia on tuottanut paljon päänvaivaa ja siitä on tullut yksi mun drag-uran isoimpia kompastuskivia. Jotenkin se tiivistyy näihin asioihin:

1. Meikkaaminen on todella pikkutarkkaa näpertelyä. Itse kaipaisin tähän elämänvaiheeseen enemmän suurpiirteisiä hauskoja juttuja, kuten esim. vaatteiden valinta.

2. Meikit ovat todella kalliita. Enkä jaksa uskoa, että mun pitäisi oikeasti käyttää yli kahtakymmentä tuotetta saavuttaakseni halutun lopputuloksen. Uskon vakaasti, että kosmetiikkateollisuus vaan huijaa ja niissä puteleissa on kaikissa sitä samaa tahnaa tai jauhoa 😀

3. Kemikaalien lällääminen iholle tuntuu vähän vastenmieliseltä ja meikki tuntuu naamassa vähän jopa ahdistavan tunkkaiselta.

MUTTA SE SIITÄ NEGISTELYSTÄ! Nyt kun kissa on ulkona pussista niin laitetaanpas hösseliksi ja naama turpeaksi!

Aloitin tämän mun meikkiopettelun sillä, että kävin Cittarin meikkiosastolla koluamassa lähinnä Essence-hyllyjä, eli halpismeikkien mekkaa. Kiitos Hilkalle, joka opastit mua tässä meikkien labyrintissä! Tämä tapahtui jo syyskuussa 2017, joten aikaa on vierähtänyt runsaasti. Kerään nyt tähän alle meikkikokeilujani tältä aikaväliltä.

17.10.2017 minulla oli ensimmäistä kertaa meikkiä naamassa. Katselin telkkaria sängyssä ja jostain tuli vain fiilis, että alanpa kokeilla meikkiä toiseen puoleen naamastani. En käytännössä tiennyt mitään meikkaamisesta, mutta oli hauska vain heitellä fiiliksellä. Enkä tiedä mikä siinä oli, mutta heti tuli oikeaoppinen ankkanaamakin esiin!

2.12.2017 kuvattiin ystävieni kanssa Spaissari-musavideota drag-hengessä. Arvoin kaikille omat spaissarihahmot ja mulle osui toinen lempparini Ginger Spice! Meillä oli viisi eri lookkia ja meikkikin vaihtui pariin otteeseen. Vasemmalla ensin normi-Ginger ja sitten jo astetta fiinimpi golden Ginger (en voi uskoa, että käytin sanaa fiinimpi kuvailemaan tätä :D).

Joinain koti-iltoina innostun tekemään muutaman minuutin pikameikkejä. Niissä ei sinäänsä ole mitään ihmeellistä, mutta huomasin että kun laitan meikkiä, peruukin ja ehkä jonkun mekon niin kyllä se heti alkaa muuttaa mun fiilistä ja persoonaa jollain tavalla. Usein huomaan, että se mun pseudonaishahmo on vähän surumielisempi tai vakavampi versio musta. Tai ehkä se vaan tuo esiin mun jotain oikeita fiiliksiä, jotka miehenä tukahdutan. En ”koskaan” ottaisi tällaista selfietä Pasina.

21.7.2018 kuvasin ihkaensimmäisen meikkivideon, mutta siitä tuli suoraan sanottuna niin pitkäveteinen, ettei editointikaan sitä pelastaisi. Nappasin siitä kuitenkin screenshotteja, koska tämä oli ensimmäinen kerta kun seurasin meikkitutoriaalia YouTubesta. Selkeästi se vaikutti lopputulokseen positiivisesti ja opin joitain vinkkejä.

Pohjasta ja silmien rajauksista tuli mun mielestä melko hyvät! Nenän contourissa tuli ongelmia ja lopulta siihen ei sitten jäänyt oikein mitään jäljelle kun koitin sitä korjailla:D Partaa en ehkä saanut peittoon niin hyvin myöskään. Ja itseasiassa en saanut edes sheivattua sitä ihan täysin, täytynee hankkia joku kunnon vekotin siihen tarkoitukseen.

Lisätty lilaa luomiin.

Lisätty glitteriä silmämuniin.

Selviydytty glitter-episodista, näkö vielä osittain tallella. Melkein valmista, vielä huulet ja jotain ylimääräistä sutimista, joka ei vaikuta lopputulokseen (kuuluu meikkaukseen olennaisesti!).

Ja vihdoinkin tuntien rappauksen jälkeen julkisivu on valmis! Tässä hieno before/after-kuva. Itseasiassa huijasin vähän, koska unohdin ottaa aluksi kuvan niin tämä before-kuva on oikeasti otettu meikkaamisen ja putsaamisen jälkeen. Nää on näitä bloggareiden salaisuuksia, hehheh.

Tässä siis kootusti mun joitain meikkikokeilujani. Tie on pitkä ja kivinen, mutta toivottavasti jostain kulman takaa ilmestyy joku maskeeraaja viitoittamaan oikeaa tietä. Kuvasin teille itseasiassa toisen meikkivideon, mutta säästetään se ensi kertaan.

Vaya con dios,

Pasi

Kommentit (7)
 1. bodilybycloud
  26.3.2019, 17:03

  Voih!! Ihania kokeiluja sinulla! Ihan super makee energian tuntu kuvissa!! JEE!

 2. Pohjoisen tyllerö
  18.3.2019, 11:02

  Kannattaa katsoa ja paneutua drag meikaamisen saloihin. Paljon hyviä videoita löytyy. Ja kyllä niillä meikeillä on eroja. Laadukkaalla ja niillä vähän kalleimmilla meikeillä saa parempaa jälkeä☺ muista myös ne silveltimet ja muut välineet millä loihditaan taikoja. Ihana olet ja virkistävää seurata edistymistäsi!

  1. Kiitos kivoista kommenteista! Joo, oon kahlannut läpi todella paljon erilaisia videoita ja päässyt nyt jopa istahtamaan maskeerajien tuolii,n niin siinä on kyllä oppinut paljon kaikenlaista. En ole vielä ehtinyt tänne edes päivittämään kun kaikkea tapahtuu niin kovalla tahdilla.

   Mutta jänniä uutisia tulossa pian! Kiva kun seuraat 🙂

   Terkuin,
   Pasi

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *