9/98 Tilaa netistä monta paria vääränkokoisia korkkareita

kaikki_korkokenkani.jpg

45-koon korkkareita ei ihan joka Anttilan hyllyllä notku (R.I.P. Anttila!). Halusin kuitenkin kipeästi korkkarit, joilla voisin edes harjoitella kävelemistä. Lähdin koluamaan eri nettikauppoja läpi ja aika pian paljastui, että niitä on olemassa tosi halpoja ja sitten on ilmeisesti ihan hyviäkin. Ei varmaan tarvitse kahta kertaa arvata, kumpaa ryhmää lähdin kokeilemaan.

kultaiset.jpg

Ihka ensimmäiset korkkarini ostin Light In The Boxista. Se on ilmeisesti sellainen halpis Kiina-kauppa. Nämä kultaglitterkalossit maksoivat posteineen 29,59 euroa. Valitsin koko-oppaan mukaan oikean kokoiset itselleni, mutta valitettavasti kengät ovat liian isot (en tiennyt että on edes mahdollista löytää mun hobittijalalle liian isokokoisia korkkareita!) ja tuo kultareunus raapii ihoa aikamoisesti. Silti, koska näitä pystyy edes jotenkuten käyttämään ja ne on mun mielestä sairaan päheen näköiset, annan arvosanaksi 3/5.

Seuraava yritykseni oli löytää pinkit korkkarit, jostain syystä mulle on muodostunut outo fiksaatio siihen väriin. Googlettelin ja löysin tällaiset. Ja nyt ol kyllä nimellä kauppaa viskattu, sillä nämä mansikkajäätelön punaiset kenkulit löytyivät My Shemale Shopista (!). No, ei nimi kauppaa pahenna jos ei kauppa nimeä. Näistäkin valitsin koko-oppaan mukaan ”oikean koon”, en tosin ollut ihan varma ja otin vielä yhteyttä asiakaspalveluun varmistaakseni koon. Vakuuttelun jälkeen tilasin ja kenkien saapumisen jälkeen petyin. Aivan liian pienet. Palauttaminen olisi maksanut enemmän kuin itse kengät, joten päätin pitää nämä. Tarjosin niitä naispuoliselle ystävälleni, joka vihjasi että ehkä ne voisivat tuoda säpinää heidän makuuhuoneeseen. En kysynyt lisää.

Arvosanaksi annan kuitenkin 3/5, koska nämä on mun mielestä ihan supersöpöt! Tämä yritys tuli maksamaan lopulta 32,99 €.

Kokeillessani yhtenä päivänä vaatteita, tajusin että mun pitää hankkia mustat korkkarit, koska nehän sopii minkä kanssa tahansa! Tällä kertaa suuntasin Brittien Ebayhin ja sieltä löytyikin tosi paljon halpoja vaihtoehtoja. Valitsin nopsaa yhdet ja taas valitsin kokotaulukosta ”sopivan koon” ja kehoituksena oli ottaa kokoa isompi, koska kyseessä oli kuitenkin naisten koot. Kengät olivat posteineen 31,80 euroa ja saapuivat melko pian. No, näiden kohdalla oli vain kaksi ongelmaa. Kenkä oli niin iso, että jalkaan mahtuisi sen lisäksi myös pari villasukkaa (uusi trendi perhaps?) ja toisekseen olin valinnut melko kunniahimoisen koron. Hinutin itseni koroille seinästä kiinni pitäen ja aloin vahvasti miettiä jos drag-hahmoni olisi kuitenkin enemmän tennari- tai ballerinatyyppisten kenkien perään 😀 No, sinäänsä näissä oli hinta-laatusuhde ihan ok, vaikka koko-ohjeistus olikin heikko, joten arvosanaksi annan 3/5.

Tässä vaiheessa turhautuminen alkoi olla jo suurta, mutta päätin kokeilla vielä uutta verkkokauppaa löytääkseni sopivan kokoiset pinkit korkkarit. Nämä tulivat Ali Expressiltä ja olivat taas liian pienet. Hintaa tuli toisaalta vain 21,70 euroa, mutta turhaahan se on maksaa tavarasta, jota ei voi käyttää tai palauttaa. Tässä vaiheessa tuli mieleen, että olisi suoraan kannattanut tilata jotkut satasen kengät jostain kaupasta jolla on palautusoikeus. Oh well.

Yhtenä päivänä sain jonkinlaisen ahaa-elämyksen. Miksi en tilaisi uudestaan ensimmäisestä kaupasta, Light In The Boxista, koska sieltä olin saanut tilattua lähes oikeankokoiset kengät heti ensimmäisellä yrittämällä! Ja tadaa, sieltä löytyivät lähes täydelliset vaaleanpunaiset korkkarit! Ne ovat oikeaa kokoa ja tosi suloiset. Kyllä niistä huomaa, että ovat halpaa tekoa, mutta kelpaavat varsin hyvin tähän tarkoitukseen. Hintaa näille tuli 33,30 euroa.

Tarinan opetus on varmaan se, että kannattaa valita kauppa, johon pystyy palauttamaan. Tai että Kenkä-Marskin olisi tultava takaisin – nyt heti.

Loppuun vielä loppukevennys ja pyyntö, että jos teillä on vinkkejä mistä saisi laadukkaasti 45 korkkareita niin kaikki vinkit otetaan ilomielin vastaan!

Korkein terveisin,

Pasi

Kommentit (1)
  1. bodilybycloud
    26.3.2019, 17:07

    Light In The Boxista tilaan aina kaikki burleski kengät. Harmi, että noi kultaset on isot 🙁 Niin hienot!!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *