Pitkästä pitkästä aikaa…

Heippa pitkästä aikaa! En edes muista milloin viimeksi olisin tänne kirjoitellut. Se oli varmaan ennen aikaa, kun aloitin työelämän eli viime syksynä.

Mitä minulle ja meille kuuluu? Mukavaa perus arkea,johon kuuluu töitä meillä vanhemmilla tosin minulla osa-aikaisesti ettei Beadan tarvitse olla jokaista arkipäivää hoidossa ja Beadalla päiväkotia. Harrastetaan myös salilla käyntiä useamman kerran viikossa. Kuukauden päästä ollaan lähdössä etelän lämpöön lomailemaan. Siinäpä ne kuulumiset oikeastaan onkin näin nopeasti ajateltuna.

Paljon on myös juttuja joista haluan taas tänne kirjoitella. Olin ihan unohtanut kuinka mukavaa puuhaa tämä onkaan. On ihana kuvata ja arkistoida tehtyjä asioita tänne blogin puolelle ja varsinkin näin kevättalvella sitä herää kaiken kanssa henkiin.

Me maalattiin viime syksynä meidän lattiat ja sisusteltiin muutenkin vähän uudelleen ja tässä olisikin pari kuvaa meidän kodin muuttuneesta ilmeestä.

Palailen tänne myöhemmin uudelleen vähän selkeämpien aiheiden kanssa. Tähän loppuun täytyy vain todeta, että aika kulkee aivan hurjaa vauhtia. Mutta samalla kun miettii taaksepäin, kuulumiset on summattu oikeastaan muutamiin lauseisiin. Aika simppelisti se elämä vain menee eteenpäin, mutta oikeastaan aika mukava niin.

Aurinkoista viikkoa kaikille

<3 Anna-Matilda

Kommentit (3)
  1. Ihana koti teillä! Ja nuo sohvan sisustustyynyt ovat upeat, mistähän ne mahtavat olla? 🙂

  2. Teidän koti on niin kaunis. Ja vitsi olisi mukavaa jos kirjoittaisit useammin. <3

    1. Kiitos Saranda ihanasta kommentista. Ja onnea vielä niin suloisesta pienokaisesta <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *