Khao Lak, Merlin Resort

Khao Lak on yhtä ihana, kuin muistinkin. Olemme Khao Lak Merlin Resort hotellissa. Hotelli on enemmän suunnattu aikuisille, mutta lapsiperheet on otettu hyvin huomioon. Leikkipaikka, lasten allas ja syöttötuolit löytyvät. Parasta on kuitenkin, että rattailla pääsee hyvin liikkumaan ramppeja pitkin. 

20181111_113227.jpg

 

 

Viidakkomaisuus on paikan erikoisuus. Aivan, kuin yöpyisimme sademetsän reunalla. Luonnon ääniin nukahdat ja aamulla kun heräät, on heinäsirkat ja muut visertäjät aloittaneet jo konserttinsa.

Toinen puoli hotellista on rannalla ja mereen pääsee nopeasti pulahtamaan. Khao Lakissa itse hiekka osuudella ei ole aurinkotuoleja millään hotellilla, Ranta on haluttu pitää puhtaana ja luonnonomaisena. 

20181111_130345.jpg

Uima-altaita löytyy monia ja ne on ”ripoteltu” eri puolille hotelli aluetta. 

Hotellin lähellä on muita hotelleja, ravintoloita, kauppoja, räätäleitä ja pari baaria. Itse Khao Lakin keskustaan on n. 7 km. Tämä on siis täydellinen paikka rentoutumiseen, mutta jos menomestaa kaipaa, on hyvä suunnata muualle. 

Pikainen tervehdys siis täältä, kirjoittelen myöhemmin vauvan kanssa reissussa vinkit/kokemukset. Pakko kuitenkin se mainita, että kaikki on mennyt paremmin kuin osasin edes kuvitella.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *