Lapsiystävällinen brunssipaikka

Helsingin brunssi paikat ovat yleensä aika täynnä ja kaikkialle ei mahdu vaunujen kanssa. Ei ollut ensimmäinen kerta, kun olin googlettanut ”vauvan kanssa brunssille” tai ”lapsiystävällinen brunssi paikka”.  Tällä kertaa meillä oli lahjaksi saatu Hiltonin ravintola Bro:n lahjakortti ja päätimme kokeilla sitä ja onneksi kokeilimme! Varasimme pöydän ja kirjoitin lisätietoihin, että tulemme vaunujen kanssa. Saimmekin täydellisen paikan, ikkunan vierestä. Syöttötuolikin oli käytössä ja lastenhoito huone löytyi myös aulasta.

Kun kaikki ”oleelliset” asiat on lapsiperheiden kannalta katsottu. Niin pääsemmekin itse ruokaan. Ruoka oli todella hyvää ja sellaisia, mitä ei ehkä ihan heti tekisi itse kotona. 

Lemppareiksi nousi ceasarsalaatti, sokerisuolattu lohi sashimi, inkiväärin ja soijan kera, melkein suussa sulava naudan sisäpaisti sekä chiliomena-katkaravut. Jälkiruokia oli erilaisia ja niistä lemppareina oli suklaamarkiisi ja mustikkapiirakka. 

Eli, jos mietit minne mahtuu vaunujen kanssa ja saa samalla tasokata ruokaa, niin tämä paikka saa ison peukun. Lisätietoja menuusta löytyy ravintolabro nettisivuilta. 

Mitkä ovat teidän lempi brunssi paikat?

 

brunssi.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *