Meidän hälytysjärjestelmä

*Postaus sisältää mainoslinkkejä

Liittyen edelliseen postaukseen niin jatketaan hiukan samalla teemalla. Tosiaan murron jälkeiset yöt olivat hieman levottomia, siihen yhdisttetynä loppuraskaus, niin ei hirveästi tullut unta saatua. Tuntui, että kuuntelin jokaista risahdusta ja rasahdusta talossamme. Yön pimeinä tunteina, vauvan potkiessa mahassa ei paljon ”järjen ääni”, että ”tuskin se salama kahtaa kertaa samaan paikkaan iskee” auttanut. Uudenvuoden jälkeen päätimmekin, että etsimme kokemuksia eri hälytysjärjestelmistä ja päädyimme ottamaan yhteyttä Verisureen

IMG_0097 (2).JPG

Aluksi Laskimme tarjouksen heidän sivuillaan ja jätimme yhteydenottopyynnön. Heiltä tulikin vuorokauden aikana soitto ja sovimme samalla myös tapaamisen talollemme. Yhteyshenkilö tuli. Kiersimme taloa ja keskustelimme eri hälytysjärjestelmä paketeista. Mietimme eri ratkaisuja ja mikä olisi meille paras ja tarpeellisin. Paketteihin nimittäin saa halutessaan mm ylimääräiset palovaroittimet, vesi-ja vuotovahdin, älypistorasian, älylukon ja turvapainikkeen. 

Osan toiminnoista koimme meille kuitenkin turhaksi ja muokkasimme tarpeisiimme sopivan paketin. Halusimme myös mieheni kanssa vielä miettiä rauhassa ja sovimme, että olemme yhteyshenkilöön yhteydessä, jos Verisuren järjestelmän päätämme ottaa. Tapaamisesta jäi miellyttävä olo, olimme saaneet selkeät laskelmat ja tarpeeksi tietoa eri ratkaisuista. Plussana vielä, että en kokenut tilannetta pakko myymiseksi. 

Parin päivän päästä olimme päätöksen tehneet ja soitimme yhteyshenkilölle, että halusimme paketin. Sovimme, milloin he tulisivat järjestelmän asentamaan ja samalla käytäisiin myös läpi, miten kaikki toimii. 

IMG_0033 (3)_LI.jpg

Verisure on ollut nyt meillä noin. vuoden ja olemme olleet tyytyväisiä. Hommat on toiminut, niinkuin on pitänyt. Pari vahinkohälytystä olemme tehneet, mutta  onneksi ne kuuluvat ”hintaan”.

Järjestelmästä saamme ulko-ja sisätilan päälle. Ollessamme poissa on ulkotila eli kokosuojaus päällä. Sisällä ollessamme saamme halutessamme sisätilan päälle, eli järjestelmä hälyttää jos ikkunoista/ovista tullaan, mutta ei siitä, että sisällä liikutaan.

Pystymme myös matkapuhelin sovellutuksen kautta ohjaamaan omalla koodilla järjestelmää. Eli voimme laittaa/poistaa hälytyksen myös etänä. Näemme sovellutuksesesta mm. myös sisälämpötilat, ilman kosteuden, jos riskipaikoilla vuotaa vettä ja poissa ollessamme, voimme ottaa kuvia talosta. Verisurelta myös soitetaan meille, jos jokin järjestelmästä hälyttää. Remonttimme yhteydessä meillä oli sähköt hetken aikaa pois, niin heti sieltä tuli soitto, että järjestelmä näyttää sähkökatkoksesta. 

IMG_0092 (2).JPG

Käyttönäppäimistö toimii avaimenperällä tai omalla koodilla. 

IMG_0091 (2).JPG

 

Maksamme järjestelmästä hieman alle 50 e kuussa, mutta tapahtumien jälkeen se on pieni hinta siitä. Pystyn olemaan kotona jännittämättä, turvallisuuden tunne on säilynyt ja olo on rauhallisempi. Meillä hälytysjärjestelmä vaikuttaa myös positiivisesti hintaan kotivakuutuksen osalta. Omakotiliiton kautta, saimme myös 100 e alennuksen paketista. 

Jos siellä on kiinnostusta järjestelmään, niin Täältä voi laskea itselleen tarjouksen, jättää soittopyynnön ja perehtyä järjestelmään paremmin. Jos tuli kysyttävää, niin vastailen myös parhaani mukaan. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *