Tasan vuosi sitten minusta tuli äiti

Tasan vuosi sitten kello 7.52 sinä synnyit tähän maailmaan. Synnytys ei ollut helppo ja ensimmäisistä supistuksista 34 tuntia myöhemmin, saimme palkinnon, joka oli täyttä kultaa. Muistan vieläkin kun makasin ilokaasu höyryissäni tikattavana ja katselin sinua ja isääsi. Mietin, että tästä alkaa meidän matkamme kolmihenkisenä perheenä. Olo oli hämmentynyt, rauhaisa, iloinen ja epäuskoinen, niin pitkään olit piilossa mahassa ja sitten oletkin siinä. Pystyn koskettamaan sormiasi, tuoksuttelemaan ihoasi, hipaisemaan hiuksiasi ja tuntemaan lämpösi. 

sydän.png

Tänä päivänä, olo on hiukan haikea mutta onnellinen. Vauvavuosi on virallisesti takana. Olet kehittynyt pienestä sylivauvasta, omatoimiseksi taaperoksi. Otat askeleita, syöt itse, yrität pukea, sanoa äittä ja ymmärrät puhetta. Rakastat myös haleja ja pusuja, mutta sylissä et viihdy enää pitkiä aikoja..ellet ole väsynyt. 

Kulunut vuosi on mennyt nopeasti ja sisältänyt paljon uutta. Tunteita eri muodoissa, hiukan itkua ja huolta, mutta sitäkin enemmän naurua ja rakkautta. Olemme niin onnellisia, että olemme saaneet sinut. Vaikka en ole hirveän hengellinen ihminen, niin välillä tuntuu, että juuri sinun piti syntyä meille.  

 

No one else will ever know the strength of my love for you.

After all you are the only one who knows what my heart sounds like from the inside.

Hyvää 1-vuotissyntymäpäivää!

20190207_205810.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *