Viikonlopun hetkiä

Sain vaatehuonetta hieman siistittyä ja pääsin pitkästä aikaa käyttämään Celinen laukkuani, kun olin ilman lasta liikkeellä. Laukussa ei ole olan menevää hihnaa, niin ei sitä vaunujen ja taaperon kanssa usein tule käytettyä.

Lauantaina kävin nimittäin ystäväni kanssa kahvittelemassa Espresso Housen aamupala tarjouksella, kun isä ja poika viettivät laatuaikaa.

Päivällä kävimme pojan kanssa myös toisen ystävän luona leikkimässä ja viettämässä aikaa. Ilta menikin pojan kanssa touhutessa, kun mies oli ”poikien illassa.”

Sunnuntaina odotimme virpojia, mutta suurin osa munista jäi itse syötäviksi ja nyt onkin aikamoinen suklaa ähky.

Olimme jo käyneet äänestämässä ennakkoon, joten sitä ei tarvinnut enää sunnuntaina miettiä. Kävimme koko perheen voimin syömässä anopilla ja saatiin lisää suklaamunia kotiin vietäväksi.

Tämän jälkeen kävimme kokeilemassa pyöräilyä, kun olimme saanet lapsen istuimen kiinni. Taapero viihtyi todella hyvin kyydissä ja melkein 45 minuuttia pyöräiltiin.

Illalla vielä jännitettiin naisten jääkiekkoa ja vaalien tuloksia. Uni alkoi kuitenkin kympin maissa painamaan, joten ei muuta kuin yläkertaan nukkumaan.

perhe oma-elama ystavat-ja-perhe lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *