Kesäkuoseissa

Annie Mink

Vaikka yleinen tyyliohje taitaakin sanella, ettei kahta eri kuosia saa yhdistää samaan asuun, olen minä tykännyt yhdistellä esimerkiksi raitaa ja palloa, jos kuosit ovat tavallaan tasapainossa keskenään. Esimerkiksi juuri tässä asussa mielestäni kuosit ovat harmoniassa kun värit ovat samaan tyyliin hempeät ja kuosien tyyli on hieman erilainen. Paidan pallot ovat suht isot, mutta hameen raidat kapeat. Jos pallojen tilalla olisi pientä pilkkua, voisi asu olla ehkä hieman levottomampi, sekä jos lisäksi ylä- ja alaosien värit olisivat erittäin räikeät toisiaan vasten. Mielestäni raidat ja pallot näyttävät hyviltä keskenään, molemmat ovat ajattomia ja yksinkertaisia kuvioita!

Tämän asun kuosiyhdistelmä ei ole siis mitenkään erittäin villi, mutta mielestäni kesällä saa vähän hullutella pukeutumisessa ja olla niin sanotusti kuoseissa. ;) Toinen lemppariyhdistelmäni on kukkakuosi ja raidat, aika klassisella linjalla mennään siinäkin siis. Ehkä joskus kesähulluttelun kunniaksi voisi vielä kokeilla hurjempiakin yhdistelmiä!

pallopaita vintage (Pulp Vintage, Rooma), hame second hand (Monki), korvikset Eeva Lovisa, laukku vintage, kissaballerinat Skopunkten

Tuo keltainen hihaton kauluspaita on yksi Rooman vintage-tuliaisistani, löysin sen esittelemästäni ihanasta Pulp Vintagesta. Juuri täydellisen kesäinen vaatekappale, tästä tulee epäilemättä yksi tämän kesän lempparivaatteistani! Toinen aina kesäfiiliksen herättävä asia on tuo pikkulaukku. Ostin sen seitsemän vuotta sitten eurolla joltain pieneltä kirpparilta Seinäjoelta ensimmäisen Provinssi-viikonloppuni aikana ja laukku pääsi heti käyttöön festareilla. Jotenkin yhdistän aina kesäfestarit tuohon hauskaan kukkaron kokoiseen laukkuun, sinne mahtuu mainiosti kaikki pienet tärkeät asiat kuten puhelin, korvatulpat, rahat ja festariaikataulut. Festarien lisäksi laukku on päässyt käyttöön muillakin kesäseikkailuilla, joilla ei kevyen mielen lisäksi paljoa tarvita.

Ja täytyypä vielä antaa pieni maininta noille kauniille korvakoruille, sillä saan niistä jatkuvasti kehuja sekä tutuilta että tuntemattomilta kaupungilla! Ne ovat suomalaisen korumuotoilija Eeva Lovisan käsialaa ja olen ostanut ne vuosi sitten Designtorilta. Kauniin simppelit pisarat on valmistettu kierrätetystä hopeasta, kuten monet muutkin Eevan koruista. Olenkin haaveillut ostavani seuraavan kerran Pakkahuoneen Designtorilla Eeva Lovisalta yhdet toisetkin korvakorut... Olen tykästynyt hänen tyyliinsä kovasti ja voisinkin hankkia melkein mitkä vain noista uskomattoman kauniista, ajattomista ja minimalistisista koruista!

Kuvat Tiina Pakkanen

P.S!
Tänä viikonloppuna järjestetään taas ihanin kesätapahtuma Suvi-Vintage! Aion mennä tänäkin vuonna paikalle fiilistelemään ja tekemään mahtavia vintage-löytöjä. :) Luultavasti jonkinlaista postaustakin tapahtumasta on tulossa, vink vink! Onko joku teistä tulossa myös viettämään vintage-viikonloppua Tallipihalle? :)
 

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.