Tapahtumavinkkejä viikonlopulle!

Annie Mink

 

 

Varma kesän merkki on se, miten paljon kaikkia erilaisia kivoja tapahtumia järjestetään taas ympäriinsä. Tänäkin viikonloppuna on pari mielenkiintoista tapahtumaa luvassa, toinen näistä on jo aiemminkin järjestetty Fashion All Day.

Tällä kertaa tämä vaivaton ja tyylikäs kirppistapahtuma on kaksipäiväinen ja se pidetään tuttuun tapaan Finlaysonilla Proakatemian tiloissa. Kuten viimeksikin, myyjät ovat vieneet vaatteensa ja muut myyntitavaransa ennakkoon tapahtuman järjestäjille, jotka huolehtivat tuotteiden esillepanosta ja myynnistä. Itsekin vein tällä kertaa pari kassillista vaatteita ja asusteita omasta sekä poikaystäväni vaatekaapista Fashion All Dayn myytäväksi. Minun ei tarvinnut kuin hinnoitella tuotteet ja viedä ne Fashion All Dayn keräyspisteelle viime viikolla. Voin siis itse viettää viikonloppua rauhassa ja shoppailla tapahtumassa ilman huolta tuotteideni myynnistä tai myyntipisteen siisteydestä, ihanan selkeää ja helppoa! Kaikki on hoidettu puolestani, voin vain toivoa hyviä myyntejä ja odotella rahojen kilahtamista tililleni! Ensi viikolla sitten tarvitsee vain hakea myymättömät tuotteet takaisin, toivon kuitenkin toki, ettei kotiinviemisiä olisi paljoa...

Olin viime kerralla Fashion All Dayssa shoppailemassa ja tapahtuma oli erittäin hyvin järjestetty! Vaatteet oli laitettu siististi rekeille ja shoppailuympäristö oli mukavan viihtyisä. Väkeä oli toki aika paljon, mutta rekkejä pääsi selailemaan aika vaivattomasti ja sovitukseenkaan ei tarvinnut kovin kauaa jonottaa. Eiköhän tälläkin kerralla tapahtumassa ole paljon hyviä löytöjä ja mukava tunnelma! Itse en oikein ehtinyt ottaa hyviä sneak peek -kuvia myyntiin tulevista tuotteista, mutta nappasin nopeasti yhden kuvan tuosta tavaranmäärästä ennen kuin lähdin kiikuttamaan niitä Fashion All Daylle. Siivosin vaatekaapeista pois monia ihania aarteita, joita ei vain ole enää tullut käytettyä, sekä muutamia hutiostoja. Toivottavasti ne löytävät uuden rakastavan kodin tänä viikonloppuna! Lauantai on tapahtuman pääpäivä, mutta sunnuntainakin kannattaa kirppiksellä vielä käydä, sillä silloin kaikki tuotteet ovat -20% alennuksessa!

 

Fashion All Day

10-11.6.2017
klo 12-16

Finlaysoninkuja 25, 33210 Tampere
www.fashionallday.fi
Facebook-tapahtuma

 

 

Kirppisshoppailun lisäksi viikonloppuna voi shoppailla kotimaisia ekologisia ja eettisiä tuotteita lauantaina Korento-tapahtumassa Vapriikissa. Huomasin tapahtuman sattumalta Facebookista ja se herätti heti mielenkiintoni! Tapahtumassa ajatuksena on halu tuoda esille kotimaista käsityötä sekä osaamista ja näihin osa-alueisiin voi tapahtumassa tutustua eri näytteilleasettajien parissa. Paikalle on tulossa erilaisia suomalaisia yrityksiä vaate-, asuste-, ja luonnonkosmetiikan aloilta. Korennossa on siis vain suomalaisia merkkejä ja tapahtuma onkin myös kotimaisuudellaan osana Suomi 100 -juhlavuotta. Ekologisuus on vahvasti esillä tapahtumassa ja itse odotankin innolla Outi Les Pyyn ja Paula Malleuksen puheenvuoroja kierrätysmuodista ja siitä, miten vaatteet saa oikein huoltamalla kestämään pidempään. Outia voi kuunnella klo 14-15 ja Paulaa heti Outin puheenvuoron jälkeen klo 15-16. Mielenkiintoisen oloinen tapahtuma, täytyy ehdottomasti Fashion All Dayn jälkeen käydä myös Korennossa tutustumassa minulle uusiin suomalaisiin merkkeihin ja inspiroitua vaikuttavien puhujien parissa!

 

Korento – kotimaista rentoa kauneutta & designia

10.6.2017
klo 10-17
Tampereen Museokeskus Vapriikki,
Alaverstaanraitti 5, 33101 Tampere
www.korentoblog.com

Facebook-tapahtuma
 

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!
♥: Annie Mink

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.