Åblogit Raumalla osa 1: Goto

PicMonkey Collage1.jpg

Sisustustalo Kodinonni kutsui Åblogit viettämään syyskuisen lauantain Raumalla ja viime viikonloppuna tämä inspiroiva ja elämyksellinen päivä olikin. Lauantaimme alkoi lounaalla vanhan Rauman torin laidalla sijaitsevassa tyylikkäästi ja taitavan pelkistetysti sisustetussa ravintola Gotossa.

Aika vasta uudistuneen Goton ravintolapäällikkö Rami Kurki toivotti meidät tervetulleeksi ja kertoi alkuun konseptista. Gotossa he luottavat rehtiin suomalaiseen ruokaan pienillä jujuilla sävytettyinä. Sesongin tuotteina meille tarjotussa menussa näkyivät kukkakaali ja maa-artisokka. Ja miten maukkaasti ne olikaan valmistettu! 

P9190055.JPG

P9190069.JPG

Alkuruokana oli aivan uskomattoman pehmeä ja täyteläinen maa-artisokkacappuccino sekä lähileipomossa valmistettua artesaanileipää. Riesling-viini, joka niiden kanssa oli valittu, sopi keiton kanssa erittäin mainiosti ja oli tällaiselle kyseisen rypäleen fanille mukava uusi tuttavuus. Harmi vain, että viini on kuulemma tilaustuote. Tosin jotain Åbloggaajien yhteistilaustakin taidettiin jo nauraen viritellä… 

Jo pelkän alkuruoan perusteella olin valmis tulemaan jokaisella Rauman reissullani Gotoon syömään ja seuraavat ruokalajit vain vahvistivat näkemystäni entisestään. Tuli myös mieleeni, että täytyy ottaa tässä syksyllä äkkilähtö tuonne hääyökaupunkiimme ja viedä mieskin muutto- ja remonttihässäkässä väliin jäänyttä hääpäivää juhlistamaan. 😉

P9190074.JPG

P9190083.JPG

P9190097.JPG

Pääruoaksi tarjottiin siikaa, lisukkeenaan kolmella eri tavalla valmistettua kukkakaalia. Pöydässämme oli jonkin aikaa hyvin hiljaista, kun kaikki keskittyivät nauttimaan upeasta makuelämyksestä. Pian keskustelua herätti kuitenkin tapa valmistaa kukkakaali niin kertakaikkisen maukkaaksi. 

Ennen viimeistä ruokalajia keittiömestari Markus Niemi tuli esittäytymään meille ja kertomaan menun jälkiruoasta. Hän ei ollut purematta niellyt listaan toivottua perinteistä tiramisu-jälkiruokaa, vaan oli kehitellyt oman versionsa siitä. Suussa sulavan taideteoksen, joka sisältää tiramisun peruselementit, mutta on aivan omaa luokkaansa.

pien.jpg

sdfhfh.JPG

Kiitokset vielä Goton väelle upeasta makujen elämysmatkasta! Tuolle makumatkalle lähtöä suosittelen lämpimästi. Luulenpa, että pian me jo näemmekin uudemman kerran. 

Kertoilen lähipäivinä lauantaisen matkamme sisustuksellisesti erittäin inspiroivasta kohteesta, Sisustustalo Kodinonnesta. Kivaa päivää kaikille!

-Anniina V

SEURAA ANNIINA V BLOGIA FACEBOOKIN TAI BLOGLOVININ KAUTTA, SEKÄ INSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSA.

Kommentit (2)
  1. Lisään tuohon aiempaan kommenttiini vielä tämän, jos sinua kiinnostaa lukea lisää Gotosta! http://kookistakajahtaa.blogspot.fi/2017/03/rauman-raflat-goto.html?m=1

  2. Tosi hyvä kirjoitus Gotosta, Goto on ehdottomasti mun lempiravintola Raumalla! Ruoka on ihan taivaallista, tosi tunnelmallinen paikka ja henkilökunta ystävällistä 🙂 Huomasin tämän kirjoituksen myös Gotosta: http://www.rantapallo.fi/matkoilla/2016/08/15/goto-trendiravintola-vanhassa-raumassa/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *