Ajankohtaisia

Sainpahan vihdoin päivitettyä blogipostausten tunnisteet ajantasalle ja teillekin näkyviin. Niiden avulla löytää helposti blogista jutut, jotka liittyvät johonkin tiettyyn aiheeseen, kuten vaikka olohuoneeseen, kattaukseen, hyvinvointiin taikka tyyliin.Tunnisteet-kohta löytyy sivun oikeasta reunasta, kun selaa alas päin. Tämän postauksen kuvat on meillä kuvannut A-P Majanen Photography.

anniina_v_26.jpg

Tämä bloginihan on ei ole vielä vuosikausia vanha, jotenka helposti vielä pystyy katselemaan/lueskelemaan vaikka kaikki jutut lävitse. 😉 Aiemmin olen kirjoittanut suosittua perhe-painoitteista blogia mieheni kanssa. Sen käytyä liian henkilokohtaisen tuntuiseksi, päätin perustaa kevyemmän omiin kiinnostuksen kohteisiini perustuvan blogin. Tässä myös hiukan infoa uusille tänne eksyneille lukijoille, ja tervetuloa!

Postausideoita on päässäni vaikka ja kuinka, ja tulossa onkin seuraavaksi mm. yllätyksenä järjestämistäni baby showereista kertominen, juttu omasta mielestäni Turun parhaista kahviloista ja ravintoloista, pojan päivän asu-postaus, kotimme valokuvaajan näkemyksellä (tämän postauksen kuvista näkee jo sitä hieman), ihanan raumalaisen sisustuskaupan esittely, kevättyyli-inspiraatio-kollaasin tekoa jne jne. Lisäksi tänä iltana menen ensimmäiseen bloggaaja-tapahtumaani, jännää! Åblogien kirjoittajat, joihin aika vasta sain kunnian liittyä, kutsuttiin Kodin ykköseen sisustusiltaa viettämään. Siitäkin luvassa lisää myöhemmin!

anniina_v_13.jpg

Juttutoiveitakin saa aina esittää! Muistakaa muutenkin siellä toisessa päässä ruutuja,

että kommentti on paras bloggaajan piristäjä. 🙂

 

1. kuva: Valkoinen pallomaljakko / second hand, kynttilänjalat /  iittala, Pallokynttilät / serafiini2. kuva: Juuttikassi / serafiini, Musta kangaspuilla kudottu pussukka / Diy, jakkara maljakko hopean värinen tarjotin / second hand, Pronssihohtoinen iso tarjotin ja lasikorurasiat kuvauslainassa serafiinista.

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (4)
 1. Lady of The Mess
  28.2.2015, 01:44

  Oli kiva nähdä Kodin 1:sellä vaikka ei juurikaan ehditty juttelemaan. Mutta onneksi on tulossa lisää tapaamisia – ja onneksi on nämä blogit, joiden kautta myös voi toiseen hieman tutustua.
  Ihanaa viikonloppua – minä olen vieläkin sekaisin kaikesta ihanasta – ja kun vietän ekopaastoa, en edes voi ostaa mitään;)

  1. Oli tosiaan mukava nähdä! Blogien lukemisen kautta kyllä tutustuu kivasti etukäteen ja ehkä ensi kerralla ehdimme sanasiakin vaihtaa. 🙂

   Luinkin blogistasi ekopaastostasi ja täytyy sanoa, että arvostan! Ei tekisi ollenkaan pahaa itsellekään. Täytyy tutkia asiaa lisää jossain vaiheessa.

    

 2. Tuo on niin totta, kyllähän se kommentti ilahduttaa aina! Tuntuu että nykyään ihmiset haluavat selata nopeasti ja vain painaa jotain pikatykkäys-nappia. Moni lukee instagramin kautta. Huomaan, että aina kun laitan tekstiin, että ”olen instassa nimim @katriah”, niin sinne tulee seuraajia. Sen sijaan bloggerin lukijapaneeliin he eivät kirjaudukaan. 😉 onhan se tietty bloggaajalle kiva tietää lukeeko tekstejä joku..

  Ja hei olisipa kiva jos nähdään tänään! Minulla on aikataulu vähän tiukoilla, enkä välttämättä ehdin ainakaan viideksi kodin1:lle. Kovasti tekisi mieli päästä inspiroitumaan ja näkemään taas kaikkia vanhoja sekä teitä uusia!

  1. Syyllistyn itsekin aika ajoin pikatykkääjäksi, mutta yritän myös muistaa kirjoitella kommentteja. Kunhan kerkeäisi vielä lueskellakin blogeja. Nyt aika menee pääosin niin tiiviisti perheeseen, kouluun ja työhön, että monet ihanat blogit (kuten sinun!) ovat jääneet aivan liian vähälle lukemiselle.

   Toivottavasti kerkeäisit tänään Kodin ykköselle. Olisi mukava nähdä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *