Balmuir-ilta Loviisan aitassa

PB120003.JPG

PB120006.JPG

PB120007.JPG

PB120022.JPG

PB120026.JPG

Vietimme eilen ihanan illan Åblogien naisten ja muiden kutsuvieraiden kanssa Loviisan aitassa suomalaiseen huippubrändiin, Balmuiriin tutustuen. Samalla saimme ihastella Loviisan aitan juuri alkanutta joulun aikaa, joka sai huokailemaan kauneudessaan. 

Oli hienoa päästä kuulemaan Balmuirin hyvin henkilökohtainen syntytarina itse Mr. Balmuirilta eli Juha Jaaralta. Sen aikana kylmät väreet juoksivat selkäpitääni pitkin ja lopuksi olin lähes kyyneleet silmissä. Onnellinen menestystarina, joka saa uskomaan siihen, että mikä vain voi onnistua, kunhan jaksaa yrittää ja olla rohkea.

Balmuirin tuotteet valmistetaan luonnonmateriaaleista laadusta tinkimättä. Ne ovat ajattoman tyylikkäitä ja sopivat moneen tyyliin ja makuun. Ei siis ihmekään, että tämän oululaispariskon luotsaama yritys on valloittanut nimellään jo yli 70 maata. Tällaista suomalaista yrittäjyystarinaa on upea seurata!

Kiitokset suuresti Balmuirille & Loviisan aitalle upeasta illasta ja tietysti Åblogien naisille ja muille tutuille mukavasta seurasta!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!

-Anniina V

 

ANNIINA V BLOG FACEBOOKISSA, BLOGLOVINISSA, SEKÄ INSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSA.

koti sisustus matkat trendit
Kommentit (4)
  1. Ilta oli mitä ihanin! Ja balmuir <3 tarina sai kylmät väreet aikaiseksi täälläkin ja olen entistä onnellisempi omistamistani huiveista!

    1. Niin oli! <3 Minulla vielä huivi haaveiden asteella, mutta on sellainen kyllä ehdottomasti hankittava. Vielä kun osaisi päättää mikä! 🙂

  2. Ai että mitkä kivat iltamat teillä on ollu! Noi Balmuirin tuotteet on kyllä niin ihania (ja niin on Loviisan aittakin)! 🙂 

    1. Oli kyllä aivan ihanan tunnelmallinen ilta Loviisan aitan jouluisessa maailmassa. Ja Balmuir on kyllä <3

       

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *