Joulukoti + haaveita vuodelle 2017

Postaus sisältää mainoslinkin.

PC231271.JPG

PC231290.JPG

PC231268.JPG

Joulun aikana tulikin rauhoituttua oikein kunnolla, vähän pakostakin ja se kyllä teki hyvää.

Puolessa välissä kuuta sairastimme koko perhe influenssan, josta parannuttuamme aika tuntui juoksevan hirmuista vauhtia kohti pyhiä. Päätin olla stressaamatta ja lähes onnistuinkin siinä.. Viime hetken pieni lahjastressi meinasi iskeä, kun yksi paketti, jota oli odotettu jo melkein kuukauden verran jäi tulematta jouluksi. Ensi vuonna lahjojen hankkiminen täytyy aloittaa vielä enempi ajoissa. 😉

Tietokoneeni oli joulun alla useamman viikon huollossa. Valitettavasti en sinä aikana saanut blogia päivitettyä ja moni aiottu postaus jäi tekemättä. Instagramin puolella seuraajat pääsivät kurkkimaan jouluvalmisteluihimme ja päätin tehdä joulukodistamme koosteen myös tänne blogin puolelle. Rentoa fiilistä ja maltillisia koristeluja ->

PC231284.JPG

PC231281.JPG

PC240017.JPG

2016-12-17 21.53.09.jpg

PC242252.JPG

Odotukset ensi vuotta kohden ovat korkealla. Alkuvuoden tavoitteina on parantaa elämäntapoja ja sen puitteissa tehdä keholle kunnon ”kuuraus” (tästä pian lisää myös blogissa!), alkaa ulkoilemaan enemmän ja suunnitella pyöreät synttärijuhlat minulle, huih! 

Lisäksi, niin kuin moni teistä tietääkin, olemme etsiskelleet sopivaa taloa syksyn ajan. Nyt onkin käynyt niin, että ajatukset ovatkin kääntyneet rakentamisen puolelle. Mahdollisia tonttejakin on katseltu, kuin myös talomalleja. Tupla-huih!

Jossain välissä, stressiä asiasta ottamatta, on aikomus alkaa selvittelemään syytä siihen, miksei meille ole vuosien toiveista huolimatta toista lasta suotu.

Sellaisia suunnitelmia ja haaveita ensi vuodelle – tulkoon siitä unelmieni vuosi. 

2016-09-28 15.01.53.jpg

Vuosi 2017 onkin aivan ihana aloittaa tämän kalenterin kanssa, jonka parhaita paloja ovat ehdottomasti kiitollisuuspäiväkirja, aarrekartta (ja ohjeet sen tekemiseen) sekä sanoinkuvaamattoman huikeat fiiliskuvat. Onko Unelmien vuosi-kalenteri jo teille tuttu? Oman kalenterisi ehdit vielä tilata ennen vuoden vaihdetta. Kiitokset vielä Merja ja Frida tästä ihanasta lahjasta – Unelmien vuosi-kalenterista! 

Mukavia vuoden viimeisiä päiviä ja oikein upeaa uutta vuotta teille jokaiselle!

-Anniina

 

suhteet oma-elama mieli sisustus
Kommentit (4)
 1. Konsultoikaa sitten lisää, jos päädytte rakentamaan! Kaikenlaisia pikku vinkkejä voi tulla. Ehkä pitäisi kirjoittaa aiheesta blogiin. Kerran näin onkin tehty, pitää lukaista läpi ja miettiä tuleeko täydennystä.
  Ihanaa vuotta teille, nähdään pian!

  1. Ehdottomasti! Varmaan jo heti huomenna, kun nähdään! 😀

 2. Katri/tohkeissaan
  29.12.2016, 23:16

  <3 kauniita toiveita! Tsemppiä kotisuunnitelmiin, monia vaihtoehtoja varmasti tulee pyöriteltyä ennen kuin se päätös uuden rakentamisesta, vanhan täysremppaamisesta tai jostain siltä väliltä syntyy.. Been there, done that, se oli sitä sekavaa aikaa! :D

  1. Kiitos Katri! <3 Toivottavasti taloasiat (ja muutkin) tästä alkavat selkenemään. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *