Keväinen asu syksynaisen väreissä

 

oloblogittyyli1.jpg

Yhteistyössä Fancy Dream / Beauty Colors-värianalyysi

Logomo on kyllä ihan uskomattoman hienosti toteutettu ympäristö. Sieltä löytyi joka nurkan takaa erikoisia taustoja sekä elementtejä, joista saimme asukuviin vähän erikoisempia yksityiskohtia. Katsokaa vaikka noita keltaisia palkkeja, ihan mielettömiä! | Postauksen asukuvat: Katri Haavisto / LEMPIvisions |

Olimme onnekkaita päästessämme tekemään Oloblogit-lehteen tullutta katutyyli-kuvausta sinne. Kiitokset tästä vielä kerran Friendtexin Hannalle. 🙂

oloblogittyyli2.jpg

Olin juuri ennen tätä kuvausta käynyt aiemmin mainitsemassani värianalyysissä ja se inspiroi minua vahvasti lähtiessäni rakentamaan tätä kuvausasua. Asussa näkyy sekä uutta – bootcut-farkut ja vyö (saatu / blogiyhteistyö) Friendtex , pellavatoppi Once, että vanhempaakin – neule Bikbok, huivi kirppislöytö, laukku Anna Field, kengät Marco Tozzi.

Olen jo pitkään suunnitellut kunnollista vaatekaapin karsimista ja nyt se tuntuu entistä tärkeämmältä, kun sain selville juuri ne värit, jotka minun ihoni väriä ja kasvojeni muotoa parhaalla tavalla korostavat. Fancy Dreamin Tarja Rantakangas teki minulle Beauty colors-värianalyysin, joka perustuu ihon sävyn pigmentin selvittämiseen tarkkaan harkituilla testikankailla. 

Jotta värisävyjen vaikutukset huomataan iholla, on testin aikana ihon oltava meikitön ja hiusten peitettyinä. Uusi tieto minulle oli, ettei ihon sävy muutu ruskettuessa taikka ihon iän myötä haaletessa. Kaikki muutokset tapahtuvat ihon omalla pigmenttialueella. 

Analyysin aikana opin valtavasti siitä, miten sävyt vaikuttavat ihooni. Toki tiesin jo ennestään omien kokemusteni pohjalta, etteivät esim. pinkki, lila ja kirkkaansininen ole ollenkaan minun juttuni. 

P3020133.JPG

Ne oikeat värit korostivat ihoni ja kasvojeni parhaita puolia, sekä tekivät sen ihanan raikkaan ja terveen näköiseksi. Kun taas ne minulle väärät sävyt tuntuivat vievät kasvoilta kaiken värin, loivat varjoja vääriin kohtiin ja tekivät väsyneen näköiseksi. 

Analyysi paljasti minun värimaailmani olevan syksy, joka sisältää lämpimiä, murrettuja sävyjä, mm. ruskeita, vihreitä, petrolia, luonnonvalkoista, oranssia ja kirkastakin punaista, metallina messinkiä/kultaa. Myös kevään värit olivat melkoisen hyviä minulle, mutta syksyn olivat kuitenkin vielä parempia. 

Kaikkia harmaita ja mustia kivoja vaatteitani en silti aio kaapistani poistaa, mutta muistanpa ainakin pukea niiden kanssa vaikkapa omiin väreihin sopivan huivin. 😉

Onko värianalyysi sinulle tuttu juttu tai oletko itse käynyt siinä? Olisi kiva kuulla, miten analyysi teihin vaikutti, jos kokemusta löytyy. 🙂

———————————

Liittyen karsimiseen – luin vastikään japanilaisen Marie Kondon, maailmanmainetta niittäneen, Konmarisiivouksen elämän mullistava taika-kirjan, ja se yhdistettynä värianalyysin ahaa-elämyksiin ja tulevaan muuttoon, on tehnyt aikamoisen karsimismylläkän sekä vaatekaappiini, että kaikkiin muihinkin tavaroihimme. Hengitys kulkee jo nyt vapaammin ja tästä se vain paranee muutoksen edetessä.

Konmarituksestani tulossa juttua myöhemmin lisää – jäin meinaan aivan koukkuun, niin kuin aika monet muutkin ilmeisesti. 😉 Oletko sinä jo lukenut kirjan ja alkanut raivaamaan?

-Anniina

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (2)
  1. Eiks olekin koukuttava kirja. 🙂 Mä haluisin kans tuohon värianalyysiin, niin hyviä kokemuksia näyttää muilla olleen. Upeat kuvat ja vaatteet. Hyvin on mennyt sullakin värianalyysi, sopii kyllä nuo värit hyvin sinulle.

    1. Ihan mielettömän koukuttava! En olisi uskonut, että näin kovasti hurahdan. 

      Värianalyysi on kyllä tosi kiva kokemus ja myös sen myötä (niin kuin Konmarinkin) saattaa joutua aikamoiseen karsimisvimman valtaan.. 😀

      Kiitos Mari! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *