Muutto

123.jpg

”Vierivä kivi ei sammaloidu”, on kai sanonta joka kuvaa hyvin meitä. Kerkesimme juuri tehdä tästä ihanasta asunnosta meille kodin ja saada siitä näköisemme, kun saimme tarjouksen, josta emme voineet kieltäytyä. 

Muutamme naapuritaloon.

Tuleva asunto on 30 neliötä isompi kuin nykyinen. Siinä on oma sauna, kodinhoitohuone ja ruokailutila, joista olemme haaveilleet. Teemme ennen muuttoa asunnossa pintaremontin, jossa lähes kaikki lattiat ja seinäpinnat uusitaan. Totuttautumista varmasti vaatii se, että asuintilat ovat kolmessa kerroksessa entisen yhden sijaan. Hulluutta tai mitä lie, mutta olen jo aivan fiiliksissä remontista, sisustamisesta ja tulevasta kodista!

Ikävä tulee varmasti tätä edellistäkin, suuria ikkunoita erityisesti.

Tänne blogiinkin alkaa pian ilmestyä remppa- ja sisustusjuttuja, joihin toivon toki kommentteja ja mielipiteitänne. Instagramin pikkublogia päivittelen päivittäin, sinnekin kannattaa tulla seurailemaan! 

Ja muistakaahan tulla sunnuntaina Åblogien blogikirppistapahtumaan Lietoon.

Nähdään siellä! 🙂

hyvinvointi mieli sisustus
Kommentit (2)
 1. Odotan raportteja projektista jo innolla. Muutimme juuri ja vesi kielellä odottelen jo tulevia sisustusratkaisujasi josko tulisi vastaan jotakin hyviä tärppää 🙂 onnea uuteen kotiin!

  1. Oi, en ole edes huomannut kommenttiasi MauMaj! Kun on tämä bloggausaktiivisuus ollut vähän niin ja näin kiireisen kevään ja rennon kesän ajan, niin eihän sitä edes osaa odottaa kommentteja. 

   Mutta miten mukavaa niitä onkaan saada! Kiitokset siis. 🙂

   Jotain remonttiratkaisuja ollaankin jo tehty ja osaa vielä pähkäillään, mutta niistä viikonlopun aikana lisää. 🙂

   Onnea uuteen kotiin myös sinulle! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *