Pieni tarina tatuoinneistani + lahjakorttiarvonta

Yhteistyössä: Ella / Turku Tattoo Parlour

2016-08-06 21.53.41.jpg

2016-08-06 20.54.34.jpg

Muistan lapsuudestani hetken, kun näin ehkä ensimmäisen kerran tatuoinnin. Sitä kantava henkilö merkitsi minulle jo ennestäänkin rohkeutta ja voimakasta luonnetta – ihoon piirretyn taitavasti tehdyn kuvan näkemisen jälkeen olin aivan myyty.

Siitä lähtien olen tuntenut erityistä mielenkiintoa tätä kuvataidemuotoa kohtaan, joka on yksi maailman vanhimmista.

Ensimmäisen tatuointini otin 17-vuotiaana. Zorron merkki koristaa oikeaa olkapäätäni ensimmäisen koirani nimen kunniaksi. Voisi sanoa, että se on yhä edelleen rakkain tatuointini. Viitenä vuotena ensimmäisen jälkeen, piirrettiin iholleni jotain pientä. 

Yllä olevassa kuvassa olevat nilkkatatuontini, joille ei ollut sen suurempaa merkitystä, olivat ensimmäiset tatuoinneistani, jotka alkoivat vuosien varrella mietityttää. Aloin pohtia niiden peittämistä – jo seitsemän vuotta sitten. Pitkä oli siis harkintaaika, ennen kuin aloin asialle tehdä jotain ja loppujen lopuksi siihenkin tuli ratkaisu ihan nurkan takaa.

anniinalle(40of48).jpg

anniinalle(27of48).jpg

anniinalle(30of48).jpg

Törmäsin sattumoisin aivan muissa, kuin työympyröissään tähän taituriin – aloimme jutella tatuoinneista ja hän kertoi tehneensä lukuisia peittotatuointeja, näytti minulle kuvia niistä, ja muista töistään. Arvanette, että kiinnostuin ja aloimme pohtia yhdessä miten nilkkani pienet merkit peitettäisiin ja mitä haluaisin niiden päälle.

Jotain itselleni tärkeää, muttei kuitenkaan varsinaista suurempaa merkitystä omaavaa. Niin ajattelin.

Lopulta sain päätettyä aiheen ja annoin Ellalle melko vapaat kädet suunnittelussa. Luontoaiheista – kukkia kenties. Ajattomia, ikuisia, kauniita.

2016-08-06 21.53.53.jpg

2016-10-16 16.44.10.jpg

Tuntien pistelevän kivun ja päiviä kestävän nilkkojen ihon rasvailun ja hoivaamisen jälkeen, en voisi kuitenkaan olla tyytyväisempi. Ensi kesänä kuljen onnellisena nilkat näkyvillä – nyt niissä on jotain minulle merkittävää ja kaunista. Kiitokset sinulle Ella huippuhyvästä työstä ja palvelusta! Tätä taituria suosittelen oikein mielelläni! Jos mielessäsi on ollut peittotatuointi tai uusikin kuva, kannattaa kysellä Ellalta. <3

Käy kurkkaamassa Ellan ja muiden Turku Tattoo Parlourissa työskentelevien töitä heidän kotisivuiltaanFacebookista sekä Instagramista.

Ja tiedättekö mikä on aivan huippua! Saan arpoa blogissani 50 euron lahjakortin Ellalle, Turku Tattoo Parlouriin! Olisi mielenkiintoista kuulla teidän tatuoinneistanne – nykyisistä, tulevista ja haaveistanne. Osallistua voit vastaamalla kysymykseeni (1 arpa) ja liittymällä sekä Turku Tattoo Parlourin, että Anniina V Blogin Facebook-seuraajaksi (toinen arpa). Jakamalla arvonnan linkin Facebookissa, Instagramissa taikka blogissasi voit saada vielä kolmannenkin arvan. 

Osallistumisaikaa on 3.11.16 klo 22.00 asti ja julkaisen arvonnan voittajan sitä seuraavana päivänä. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! <3

2016-08-06 21.38.52.jpg

2016-10-16 16.25.31.jpg

Lopuksi vielä kuvat ennen ja jälkeen. Peittotatuoinnit on tehty blogiyhteistyön merkeissä. 

——————

Kiitokset postauksen kuvista:

Henri, rannassa sekä meillä kotona otetut kuvat

ja

Katri, tatuointistudiolla otetut kuvat

 

Aurinkoinen päivä odottaa – ihanaa sellaista myös sinulle!

-Anniina

 

kauneus meikki oma-elama trendit
Kommentit (23)
  1. Minun tatuointihaaveeni on se perinteinen. Suunnitelmia olisi useampikin, mutta aina on mukamas raha tai saamattomuus esteenä.
    Suunnitelmissa olisi ainakin pienehkö bändiaiheinen tatuointi, sekä tärkeimpänä jo ensimmäisen lapsen synnyttyä päätetty Suojelusenkeli. Hieman jälkimmäistä on viivyttänyt myös oman taiteellisuuden puute, koska en osaa itse kuvaa hahmotella paperille. Pitäisi vaan rohkeasti mennä itse artistille kertomaan suunnitelma.

  2. Venla / Breezes from my Atlas
    1.11.2016, 11:12

    Kauniita noi peitetatuoinnit, upeaa jälkeä! Mulla on ainoastaan yksi tatuointi – 1,5 vuotta sitten Bulgariassa vaihdossa ottamani. Siinä on pätkä mun lempibändin biisistä, kulkemassa reiden ympäri. Kyllä se tekee iloiseksi päivittäin, enkä enää voisi kuvitella olevani tatuoimaton. Nyt haaveissa on sormitatuoinnit ja kyynärtaipeen ylä- tai alapuolelle pieni kuva, mutta keksin aina vaan rahoilleni ”parempaa” käyttöä. :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *