Sisustusteema – Kodin kotoisin nurkkaus

2016-06-30 07.50.13.jpg

Ehdinpäs vielä kuun viimeisenä päivänä tarttua pienen sisustusbloggaajaryhmämme kuukausittaiseen haasteeseen, jonka tällä kertaa esitti Valkoinen harmaja-blogin Suvi ja aiheena oli kodin kotoisin nurkkaus.

Haasteen aihe oli mielenkiintonen, ja sitä tulikin pohdittua pitkin kesäkuuta. Aloin erilaisissa kodeissa kierrellessäni ja katsellessani kotikuvia somesta miettiä mitä kodikkuus minulle merkitsee. Tiesin tosin heti teemastamme kuultuani, mitä kohtaa meillä kuvaisin.

2016-06-30 07.51.00.jpg

2016-06-30 07.52.45.jpg

Minulle kodikkain nurkkaus meillä, kun sattuu – kumma kyllä – olemaan juuri se, jossa vietän paljon aikaa. Se on minulle aamun aloituspaikka kahvikupin ja tabletin kanssa, välillä toimisto läppäri sylissä ja iltaisin rentoutumispaikka tv-sarjojen parissa. 

Kodikkaaksi sen siis tekeekin ehkä enemmän juuri se tunne – siinä on hyvä olla.

PicMonkey Collage.jpg

2016-06-30 07.49.55.jpg

En kuitenkaan voisi viihtyä, jos eivät tilan visuaaliset puitteet olisi kunnossa. Ikään kuin vahingossa siihen nurkkaukseen tuleekin vietyä aina ne sen hetkiset pienet sisustukselliset suosikkijutut. Suuri kulmaikkuna tuo nurkkaukseen suuren määrän valoa, ja tarjoilukärrylöytöni toimii hyvänä laskutasona sekä kahvikupille, että muillekin juuri sillä hetkellä tarpeellisille jutuille, kuten vaikka värilastuille.

Kodikkuus näkyy minun mielestäni erilaisissa kodeissa parhaiten persoonallisilla ratkaisuilla ja pienellä rikkonaisuudella. Kerroksellinen sisustus, siisteys ja tavaramäärän pitäminen hallinnassa ovat asioita, jotka silmissäni saavat kodin näyttämään kodikkaalta ja kauniilta.

Mitä kodikkuus merkitsee sinulle? 

-Anniina

koti sisustus sisustus
Kommentit (8)
  1. Idis & Interiööri
    30.6.2016, 17:39

    Oikein kotoisa nurkkaus 🙂 Jäin miettimään, että mitähän sieltä alahyllyltä on stailattu pois…hih 😀

    1. Haha, siellä oli itseasiassa latausteline Wii u – ohjaimelle ja nyt siirsin sen sieltä kokonaan pois telkkarin läheisyyteen. Se oli ilmeisen järkyttävää miehelle, koska pisti heti ensimmäisenä silmään kuvista. ;D

  2. Se on jopa niin kotoisa, että siinä nurkassa on kiva nukkua ja herätä aamulla kaihtimet raoista tuleviin valonsäteisiin 🙂

    1. Kiva kuulla, että yövieraallakin on ollut meidän nurkasa kotoisaa. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *