Syksyinen asu ja mietteitä omasta tyylistä

Tänä vuonna syksy on ollut ihan mahdottoman kaunis. Fiilikseni ovat sekä siitä, että monesta muustakin syystä olleet korkealla. Aloitin viime viikolla työharjoittelun mielenkiintoisessa Bo LKV:ssa. Kertoilen aiheesta lisää myöhemmin ja samalla on blogin synttäriarvontakin tulossa..

RPNVtZLni-n3vwc5qfiOJg0K32uG6FqY1Gz7tNXVxCk.jpg

Käväisimme viime viikolla eräänä kauniina päivänä Tohkeissaan-blogin Katrin kanssa pienellä kuvausretkellä täällä meillä päin Turun Pohjolassa. On ollut upeaa päästä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin Åblogit-yhteisömme kautta ja löytää tällaisia ihanuuksia kuten edellä mainittu. 

FtLaFpRQq8Flr64bw2MfbENaPQFY6lAKjjicG__NK10.jpg

5XwVmbjihzhpwh_jXaqOWq5AxbaMqR91mgkc2r9wsmQ.jpg

Tällaisia asu-postauksia tekisin mielelläni enempikin. Blogini on pikkuhiljaa muuttunut suurimmaksi osaksi sisustusblogista yhä enemmän lifestyle-tyyppiseksi, joka sopii minulle kyllä vallan mainiosti. Toivottavasti tekin siellä ruutujen toisella puolella tykkäätte. Toiveita saa aina esittää!

Inspiraatiota tyyliini haen pääsääntöisesti Pinterestistä (en varmaan ikinä lopeta tuon somekanavan hehkutusta, mutta koittakaa kestää). Täältä voitte kurkata syystyyli-inspiskansiooni siellä.

iHG2w0uSbuX6PrJ4OkE8BUpTIsY09UlXmPadyDv76KQ.jpg

LjnIY22bW9FGhA9BBAncBCGwlR1YN5s5K8TCpnlRDNg.jpg

Tämä asu kuvastaa hyvin omaa tyyliäni, koska siinä on vanhaa ja uutta, käytettynä ostettua tai perittyä, edullisempaa ja hintavampaa. Olen täysin fiilis-pukeutuja, enkä ikinä voi valita illalla vaatteita seuraavalle aamulle. Se tietysti olisi kätevää, kun välillä niitä pitäisi valmistella seuraavaa päivää varten. Olenkin usein joutunut höyryttelemään pellavia kiireessä taikka suihkinut vesipullon kanssa paitoja/tunikoita suoraksi ja lähtenyt liikenteeseen puolimärän vaatteen kanssa. Nopeasti ne onneksi ovat kuivuneet. 

TqF9hT0MoytulpIlsTvuYkbz8zIsTJNBgroyUP0mnu4.jpg

8kSKQMON8d5NDmEGhJJMgFq3v3jNTVsFpIkrw52n1o8.jpg

Tekoturkisliivi By Pia’s AW14-mallistoa, farkut me&i;n, nahkatakki joskus aikoinaan Madeiralta ostettu, huivi By Pia’sin, pipo h&m:n miesten osastolta, kengät Tamariksen vanhat nahkasaapikkaat, laukku Cubukselta (muistaakseni), harmaa paita Leviksen (second hand), pitsitoppi Rosemunden.

Eli todella sekalainen sarja sieltä täältä kerättyjä juttuja. Näistä vaatteista nuo farkut, nahkatakki, saapikkaat ja tuo Leviksen harmaa paita kuuluvat lempparivaate-kategoriaani. Siihen pääsevät ainoastaan sellaiset vaatteet, jotka ovat mukavia, helppoja puettavia ja toki myös kivan näköisiä. Millaisia ovat teidän lempivaatteenne?

Kiitokset taitavalle Katrille tunnelmallisista syyskuvista ja oikein mukavaa lokakuista viikkoa kaikille!

-Anniina V

 

ANNIINA V BLOG FACEBOOKIssa, BLOGLOVINIssa, SEKÄ INSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSA.

muoti paivan-tyyli trendit trendit
Kommentit (2)
  1. katri/tohkeissaan
    21.10.2015, 20:19

    Pitänee myös muistaa että luontevaa mallia on ilo kuvata! 😉 tuo on kyllä ihana syksyinen asu! Kunpa osaisin itsekin ajatella pukeutumista!!

    1. Kiitos Katri! 🙂 Uusia kivoja yhteisiä projekteja odotellessa. 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *