Turun linnan muureilla (sis. arvonnan)

Olemme Tohkeissaan-blogin Katrin kanssa päässeet tekemään hauskoja juttuja yhdessä tänä syksynä ja nyt haluan esitellä niistä viimeisimmän.

Saimme Coruu-silikonikorujen turkulaisilta yrittäjänaisilta Maaritilta ja Sarilta kuvattavaksemme tänä syksynä julkistettuja aivan uuden tyyppisiä koruja. Nämä graafisen tyylikkäät ja aivan ihanan kevyet korut ovat suunnitelleet turkulainen Sara Tuuli ja japanilainen, Turussa muotoilua opiskeleva Sanae Hatano. Aivan upeaa on, että korut valmistetaan, viimeistellään ja pakataan Turussa!

Miljöönä meillä kuvauksissa toimivat rosoiset Turun linnan muurit ja vaikka marraskuun lopulla ilma oli suorastaan jäätävä, niin tuloksena oli oikein kivoja otoksia. Vai mitä mieltä olette? 😉

t.jpg

o.jpg

b.jpg

y.jpg

hh.jpg

e.jpg

f.jpg

x.jpg

Onnekseni voin myös antaa lukijoistani parille onnekkaalle ilon näihin koruihin! Arvonnassa on kaksi korupakettia, joihin kuuluu kumpaankin kaksi vapaavalintaista korua. Toisen voi antaa vaikkapa lahjaksikin. 🙂

Yhden arvan saat kommentoimalla Coruu-suosikkisi tämän postauksen kommenttikenttään (muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kohtaan), toisen arvan liittymällä Anniina V Blogin ja Coruu silikonikorujen Facebook-seuraajaksi. Kerrothan kommentissasi kuinka monella arvalla olet mukana. Arvonta suoritetaan tiistaina 8.12. klo 22.00 ja voittaja julkistetaan blogissani seuraavana aamuna. Onnea arvontaan!

ARVONTA ON SUORITETTU!

Oikein mukavaa lauantaipäivää kaikille!

-Anniina V

 

ANNIINA V BLOG FACEBOOKISSA, BLOGLOVINISSA, SEKÄ INSTAGRAMISSA JA PINTERESTISSA.

muoti trendit
Kommentit (29)
  1. Suosikkini on:
    Honeycomb Rannekoru Musta

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *