Vita Clava – piste ii:n päälle

Vita_anniina-32.jpg

Yhteistyössä: VITA copenhagen, all photos in this post: Katri Haavisto, styling: Anniina Vähätalo

Vita_anniina-34.jpg

Viime postauksessani, Kerros 2/3, kerroin kuinka vihdoin saimme haastavan tilan taltutettua – kaiken sen huonekalujen pyörittelyn jälkeen. Teimme siitä kotoisan ruokailu- ja oleskelutilan, joka toimii myös työskentelytilanani. Viihtyvyys ennen kaikkea!

Otsikon sanoin, pisteenä ii:n päälle, asensimme tilaan VITA copenhagen :in upeat mattamessinkiset Clava – valaisimet. Näitä valaisimisia on saatavilla myös kuparin ja teräksen värisenä, sekä valkoisena. Harkinnassa meilläkin ollut Clava Dine, joka on näitä valitsimiamme leveämpi ja matalampi, on myös todellinen kaunotar. 

gfjggggf.jpg

Vita_anniina-76.jpg

Vita_anniina-69.jpg

VITA copenhagen :in valaisimissa taidokas tanskalainen muotoilu kohtaa skandinaavisen fiiliksen. Materiaalit ovat laadukkaita ja ympäristöstä pidetään huolta. Valaisimet on pakattu laadukkaisiin, jokaiselle designille erikseen optimoituihin pakkauksiin. Sillä tehostetaan logistiikkaa ja varastointia – ekologista jalanjälkeä parantaen,

Jälleenmyyjät Suomessa löytää kätevästi sivuilla olevan karttapalvelun kautta. Siellä olevien lisäksi ainakin (jos ei nyt juuri ole päivittynyt) Rauman Kodinonni -sisustustalosta saa VITA:n valaisimia, myös tilattua ympäri Suomen.

Vita_anniina-81.jpg

Vita_anniina-95.jpg

Vita_anniina-75.jpg

Nämä valaisimet tekivät tälle, istun pöydän ääressä juuri nytkin tilalle sen viimeisen silauksen. En malta odottaa, että pääsen järjestämään pöydän ääressä vaikkapa illallisia ja lautapeli-iltoja. Nyt on tunnelma kohdallaan!

Olisi tosi kiva kuulla myös teidän mietteitänne! Valaisimista, kuvista ja stailauksesta taikka mistä vaan. Postaustoiveetkin ovat oikein tervetulleita!

Nyt täytyykin alkaa valmistautua suunnittelumiittiin, nämäkin kuvat ottaneen, Katrin kanssa – seuraavat seikkailut odottavat jo! Kivaa päivää teillekin!

-Anniina

 

Yhteistyössä: VITA copenhagen, all photos in this post: Katri Haavisto, styling: Anniina Vähätalo

Kommentit (3)
  1. Hei! Aivan upea myös tuo harmaa kuviollinen tapetti! Mitäköhän mallistoa kyseinen tapetti on? 🙂

  2. Aivan upeat valaisimet <3 Odotan kyllä innolla teidän stailausta Katrin kanssa. Olen ollut itse niin stressin viemä, että on parasta keskittyä vain arjen rutiineihin, mutta mahtavaa että tartuitte haasteeseen. Laitoin sinulle myös haastetta tulemaan blogissani, jos vaikka innostut. Kivaa viikkoa!

    1. Kiitos Suvi! Valaisimet ovat kyllä niin kauniit ja tekevät tilasta paljon valmiimman. 🙂

      Toivottavasti saisitte pian helpotusta arkeenne ja stressi vähenisi. Voimia! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *