B&B: Koirien esittely

Esittelen nyt enemmän näitä meidän vekkuleita puikkonokkia joita myös puikulakaksikoksi kutsun.

galgot

”Puikkikset” on rescuekoiria Espanjasta ja ne on rodultaan espanjanvinttikoiria.

Bia on n. 3-vuotias ja neiti on aivan älyttömän leikkisä ja pentumainen. Bia on myös todella välinpitämätön vieraille eli sitä ei toisinsanoen kiinnosta vieraat ihmiset ja niiden rapsutukset ja lässytykset, mutta tutut ovatkin sitten ihan asia erikseen. Bia myös jännittää hiukan isoja ja rotevia miehiä, josseivat miehet osaa lähestyä tarpeeksi rauhallisesti ja koiraa kunnioittaen.

biaistuu.jpg

Bos on n. 2-vuotias ja taas aivan kaikkien kaveri, hän myös luulee olevansa todella pieni ja kevyt ja kun hän on pieni niin hän voi tunkea sohvallakin syliin istumaan ja rapsutettavaksi. Bos on taas Biaan verrattuna ihan viilipytty, vaikka innostuukin välillä leikkimään Bian kanssa.

bosistuu.jpg

koiratyhdessa2.jpg

Nämä on sisällä aikamoisia sohvanvaltaajia ja todella rauhallisia eli siis toisinsanoen nukkuvat sisällä suurimmanosan ajasta, mutta pihalla taas alkaa vietti herätä ja kaikkien liikkuvien ja lentävien perään olisi päästävä spurttaamaan, oli se sitten roska tai citypupu ja koska irti ei voi näitä kahta pitää niin puistoillaan mahdollisimman usein, vaikkakaan meidän lähistöllä ei puistoa ole, mutta käydään sitten ajan kanssa puistoilemassa ja alkulämmittelykin tulee koirille samalla kun matkataan joko kävellen tai juosten puistoon. 

 

Kommentoikaa jos teillä on jäi jotain kysyttävää, niin vastailen teille! Suunnitelmissa olisi myöskin kirjoittaa puikkisten adoptioprosessista oma postauksensa.

 

suhteet oma-elama hopsoa
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *