5kk vauvan vuorokausi

07.00 Herään itsekseni omasta huoneesta, omasta pinnasängystä. Alan juttelemaan mobilelle, unilelulle tai omille käsille. Pian äiti ja isi heräävät jutteluuni ja tulevat minua katsomaan.

08.00 Tähän mennessä olen jo saanut puhtaan vaipan sekä päivävaatteet päälle. Äiti on myös imettänyt minua. Nyt on aamupuuron aika. Isä syöttää minulle puuroa, jonka sekaan on muussattu banaania. Se on tosi herkkua.

09.30 Isi lähti töihin ja olen nyt kovasti leikkinyt ja touhuillut äidin kanssa. Alkaa vähän väsyttää. Menen siis päikkäreille joko omaan sänkyyn tai parvekkeelle. Nukahdan yleensä helposti, kun olen jo niin väsynyt.

11.00 Herään päiväunilta ja pian äiti imettää minua taas. Saan rauhassa sulatella maidon ja sen jälkeen syödään lihasosetta lounaaksi. Joskus jaksan syödä vielä hedelmäsosetta jälkiruoaksikin. Lounaan jälkeen taas leikitään ja lähdetään ehkä jonnekin asioille tai kylään kavereille.

14.00 Herään toisilta lyhyemmiltä päikkäreiltä ja nälkä alkaa taas kurnia, joten äiti imettää minua. Sen jälkeen syön hedelmäsosetta välipalaksi ja jatkan leikkimistä.

17.00 Nukuin vielä kolmannet nopeat päikkärit. Nyt äiti imettää minua ja sitten saan päivälliseksi liha-/tai kasvissosetta. 

19.30 Ilta on mennyt jälleen leikkiessä ja touhuillessa. Isäkin tuli töistä kotiin. Nyt alkaa olla jo aika väsynyt olo, onneksi iltapuuhat alkavat. Äiti imettää minua ja sitten syödään iso kasa iltapuuroa. Täydellä mahalla on kiva mennä nukkumaan. Äiti ja isä laittavat minut nukkumaan vuoroilloin. Nukahdan yleensä helposti omaan sänkyyn unilelun ja tutin kanssa heti kahdeksan jälkeen.

Yöllä herään syömään yleensä kerran, joskus kaksi kertaa. Muuten nukun useimmiten hienosti aamuun saakka.

Olisi mukava kuulla millaisia päivärytmejä muilla 5kk vauvoilla on?

– Anonyymi

PS. Seuraa instassa @anonyymivauvablogi

rose-elena-1179392-unsplash.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *