11kk vauvan päivärytmi

08.00 Nousen seisomaan pinnasängyssä hyvin nukutun yön jälkeen ja alan huudella äitiä ja isiä hakemaan minua

09.00 Olen saanut vaatteet päälle ja pessyt kaikki neljä hienoa hammastani. Myös aamupuuro on jo nautittu, joten on leikkien aika ellei olla lähdössä jonnekin asioille heti aamusta. Touhujen lomassa hörpin samalla aamumaitoa. Äiti on jo lähtenyt töihin, joten vietän päivän isin kanssa.

11.00 Maha kurnii eli on lounaan aika. Välillä syön itse sormin esimerkiksi makaronilaatikkoa, mutta aika usein äiti tai isä syöttää minulle sosetta. Lounaan jälkeen leikit jatkuvat.

12.30 Uni alkaa painaa, joten on päikkäreiden aika. Nukun yleensä omassa sängyssä noin 1-2 tuntia, jonka jälkeen syön välipalaksi esimerkiksi jogurttia, leipää, pannukakkua, hedelmiä tai muuta vastaavaan. Välipalan jälkeen käydään yleensä jossain puistossa, kaupassa tai missä nyt milloinkin.

16.30 Taas on nälkä, joten syömme päivällistä. Isi tai äiti yleensä syöttää minulle ison annoksen lihasosetta, nam nam. Äitikin on siis jo usein tullut tähän aikaan töistä kotiin.

19.00 Yhtäkkiä onkin jo taas ilta, joten syömme iltapuuron. Sen jälkeen on ohjelmassa hampaidenpesua ja yökkärinvaihtoa. Nukahdan kiltisti omaan sänkyyn tutin ja unilelun kanssa 19.45 enkä yleensä enää heräile öisin.

 

Photo by Shot By Ireland on Unsplash
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *