Lähteminen Suomesta ja Espanjaan saapuminen

Mulla lähti torstai aamuna lento, mikä meni Oslon kautta Madridiin. Sain nukuttua yöl pari tuntii, kun jännitti ihan sikana ja oli niin odottava fiilis vaan. Aamulla hyvästelin äidin lentokentällä, ja sen jälkeen tuli vielä mun pari ihanaa ystävää hyvästelemään mut. On kyl niin ihana fiilis, ku ajattelee et neki tuli aamu 6 lentokentälle sanomaan mulle moikka <3 

madrid.jpg

Sitten Oslosta Madridiin. Perheen isä tuli hakemaan mut lentokentältä ja aluks jännitti, et tunnistanko sitä mut onneks sil oli sellai nimikyltti niin löydettiin toisemme. Siitä se sitten vei mut niiden kotiin ja siellä kotona perheen äiti odotti mua. Siinä juteltii ja se kerto vähän niiden rutiineista. Tää äiti ja isä on tosi mukavia ja rentoja. Myöhemmin lapset tuli kotiin ja heti ensimmäisenä ne sano mulle ”MOI!!”. Nauroin niin paljon hahaha. Täs perheessä oli ennen mua myös suomalainen au pair ja se oli opettanu näille suomee, ja se oli niin hauskaa ku ne kerto mitä kaikkee ne osaa sanoo. Sitten iltapäivä tutustuttiin ja puuhasteltiin yhdessä.

kuva.jpg

Perjantaina jäinkin jo lasten kanssa kolmistaan koko päiväksi, kun nää vanhemmat meni töihin. Ja siiis… Kun oon uus ihminen näille niin nää kokeilee aikas paljon rajoja ja mitä saa tehdä ja mitä ei. Sittenkun näillä on ollut pitkä loma, niin nää käy aikas ylikierroksilla hahah. Ens viikolla alkaa koulu ja sitten on paluu rutiineihin. Mut perjantai päivä meni tosi tosi vilkkaasti ja aikas riehuen hahaha. Pelailtii ja mentii ulos leikkimään. Nää lapset on myös tosi äänekkäitä verrattuna vaikka ”perus” suomalaisiin lapsiin. 

pelikortti.jpg

Tää perhe on myös kovia jalkapallo faneja, niinkun varmaan suurinosa espanjassa 😀 Täällä sitä pelataan sisällä ja ulkona. Katotaan telkasta ja puhutaan koko ajan. Oon aina halunnut oppia pelaamaan jalkapalloa, joten nyt on hyvä tilaisuus oppia sitä. Atletico Madrid wohooo!!!

suhteet oma-elama
Kommentit (2)
  1. Hei, googletin Espanjassa olevien au pairien blogeja ja löysin tämän sun. Oon itsekin tulossa 26.1 Madridiin au pairiksi niin ois tosi kiva jutella! Näät varmaan mun spostin, niin laita ihmeessä viestiä 🙂

  2. Aupairiudesta haaveileva
    6.1.2018, 19:19

    Hei mikä tuuri että löysin sun blogin!! Haaveilen parhaillaan aupairiksi lähtemisestä just Espanjaan lukion jälkeen eli reilun vuoden päästä!! Oon itekkin ettiny kaikkia blogeja aiheeseen liittyen, mut niitä on hankala löytää ja nyt mä päädyin tänne!! Musta tuntuu et mulla ois ihan samanlaiset syyt, miks lähteä vähän elämään maailmalle 😉 Jään innolla seuraamaan sun aikaa Espanjan auringon alla!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *