Kotoilua ja kuulumisia

Mietin pitkään mitä kirjottaisin. Tässä on viime aikoina vallitsevan tilanteen vuoksi vain pääsääntöisesti kotoiltu ja tuntuu, ettei elämässä ole tällä hetkellä oikein muita virikkeitä kuin koirien kanssa ulkoilu, kotona treenaaminen, lukeminen ja telkkarin katsominen ja niistä kirjoittaminen ei jostain syystä ole inspiroinut. Tällä hetkellä mielelläni kotoilen ja teen omani osani tältä osin, jos se vain auttaa yhtään saamaan tätä maailmalla jylläävää tautia kuriin, että päästäisiin taas elämään normaalia elämää.

Mutta jos niitä kuulumisia kertoisin teille? Maaliskuun aikana saimme viimeinkin loputkin uuteen kotiin tilaamamme valaisimet ja huonekalut maaliskuun aikana. Ilmeisesti korona vaikuttaa myös joidenkin huonekalutehtaiden tuotantokapasiteettiin sekä konttipula tavaroiden kuljettamiseen, joten parhaillaan joissakin tuotteissa on ollut jopa kolmen kuukauden tilausaika.

Olimme tilaamassa myös mattoa keittiöpöydän alle, mutta jätettiin se tekemättä, sillä toimitusaika olisi siinä ollut neljä kuukautta. Päätimme vielä miettiä mattovalintaa ja katsoa myöhemmin minkälainen matto ruokailuryhmän alle ostetaan. Haaveilen myös yhdestä tietystä matosta sohvan eteen, mutta en ainakaan vielä ole raaskinut sitä ostaa.

On ollut ihanaa, että meillä on ollut mahdollisuus hankkia uusia huonekaluja uuteen kotiin muuton yhteydessä, jotta saadaan mittasuhteiltaan oikean kokoiset huonekalut oikeisiin huoneisiin. Tiedostan, että tilanne ei monesti ole tämä eikä se ole ekologisesti kestävää kulutusta. Meidän edellisen asunnon ostaja halusi ostaa myös meidän silloiset huonekalut asunnon mukana, joka mahdollisti omalta osaltaan sen, että pystyimme hankkimaan uudet huonekalut uuteen kotiin. Tarkoituksella ostimme mahdollisimman ajattomia ja laadukkaita huonekaluja, jotka (toivottavasti) kestävät kulutusta eikä niitä tarvitse uusia muutaman vuoden kuluttua.

En tiedä miten muut löytävät aina Torista tai Huutonetistä upeita löytöjä edullisesti, mutta minä kun yritän etsiä jotain, niin en ikinä löydä mitään. Toki yleensä kun etsin jotain, niin minun pitäisi löytää se heti ja moni varmasti käyttää paljon aikaa ja etsii kiireettä jotain tiettyä huonekalua.

Kävin tänään Plantagenissa ostamassa kasviravinnetta ja katsellessani rakennettavaa kevään puutarhaosastoa tajusin, että pitäähän meidän miettiä sekä terassin että pihan suunnitelmia! Meillä on katolla viherkatto ja mietin, että olisi ihana istuttaa ainakin osaksi samoja kasveja pihallekin, niin sitten katto ja pihan kasvillisuus olisi yhteneväiset. Seuraavaksi kotiprojektiksi otan pihan suunnittelun, johon kuuluu myös pihan aitaus koirien vuoksi, että he voivat oleskella pihalla vapaana huoletta.

Tsemppiä kaikille kotoiluun! Tässä alkaa tulla jo vähän turnausväsymystä itsellenikin, mutta yritetään jaksaa vielä hetki ja varmasti me jaksetaankin toinen toistamme tukien <3

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *