Kuukauden boxi; Bette Box

img_0561.jpgJoulukuussa eteeni ponnahti hyvä tarjous kun ostetun tuotteen mukana sain kolmen kuukauden Bette Box paketin kaupan päälle. Bette Box on siis paketti, joka sisältää noin neljästä kuuteen kauneustuotetta ja ylimääräisen yllätystuotteen. Bette Boxin voi tilata kuukaudeksi tai tehdä pitempiä tilausjaksoja. Kolmen kuukauden Bette Boxin yhteishinta on 56,70€.

Kuun alussa sain ensimmäisen Bette Boxini. Olin tyytyväinen paketin sisältöön mutta mikään tuote ei sinänsä yllättänyt. Paketin mukana tulivat Lumenen huulikiilto numerossa 6. Huulikiilto on pinkki ja luultavasti lahjoitan eteenpäin sillä väri ei sovi ollenkaan omaan ihonväriini. Bette Box sisälsi myös Pepsodent hammastahnan minituubissa ja Iberon ripsikamman. Boxin ehdoton suosikkini oli Simple eye make-up remover pads. Itse vannon Simple meikinpoistopyyhkeiden mukaan, ehdoton suosikki! Ja kokemuksesta tiedän, että nämä silmälaputkin ovat hyviä….hehheh. Boxi sisälsi myös minulle uuden merkin Lierac Paris. Paketissa on Lierac Parisin seerumi, joka silottaa rypy ja juonteet. Tämänkin tuotteen lahjoitan eteenpäin äitilleni sillä rypyt ja juonteet eivät onneksi ole vielä huoleni! Viimeisenä boxista löytyvä tuote on Twinings of London teehauteet hedelmäisissä mauissa, täydellisiä kylmiin talvi-iltoihin.

 

Ensimmäinen Bette Boxini oli suhteellisen tyydyttävä. En osaa kertoa tuotteiden yhteishintaa mutta uskon, että yhteishinta on enemmän kuin boxista maksetaan kuukausittain. Haluaisin jatkaa Bette Box päivitystä täällä niin kauan kuin paketteja jaksaa postista tulla!

Ens kertaan,

xoxo Ansku

 

kauneus meikki iho ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *