kiirettä pitää

Mä oon kärsinyt nyt kuukauden jos useammankin jostain kevätväsymyksestä. Viimeisen viikon oon elänyt elohiiren kanssa (siis tää ei lähe millään pois, what?? 😀), alilämmön ja sietämättömän väsymyksen kanssa. En tiedä sitten oonko tulossa kipeäksi vai mikä mulla on. Kahvi on ollut mun paras ystävä! Töitä oon tehnyt otsa hiessä, mut ihan hyvä niin, mua motivoi tuleva kesä!

IMG_2515.JPG

Päätin tulla siis hölöttämään mun turhuuksia, kun kuulin juttuu, että tätä blogii tosissaan on käynyt jotkut lukemassa, haha!

IMG_2612.JPG

Mun kevät on ollut tosi muita poikkeava tänä vuonna. Yleensä tähän aikaan oon jo törsännyt mun vaatekaapin täyteen kesävaatteita, mutta tänä vuonna heräsin kevääseen, kun väsyneenä kävelin töistä autolle, ja totesin ettei mun huppari&nahkatakki-yhdistelmä enää pelitä. On ollut lähes liian helppoa, kun on voinut joka päivä heittää ne samat vaatteet töihin tyytyväisenä…

IMG_2953.JPG

VAPPU 

Kaikesta tästä huolimatta, on ollut ihana suunnitella kesää, tavoitteina kaikkea ihanaa parhaiden tyyppien kanssa. Mulle välivuosi on tehnyt ihan törkeen hyvää, vaikka mua vieläkin kammottaa se etten tiedä mihin kouluun menisin, tai no, onko ne koulut mun juttu mihin oon hakenut. Eikä tilannetta siinä mielessä helpota, että mulla on tosi mieluinen työporukka.

IMG_2511.JPG

Vaikka mua stressaakin tosi paljon mitä tekisin, oon yrittänyt nauttia ja elää ihan täysin hetkessä. Pa-ras-ta! Mikään ei oo niin ihanaa, kun heräät jossain tilanteessa vaan siihen, kuinka iloinen juuri silloin on, siinä hetkessä. Niin kuin niinä aamu kuuden pyörämatkoilla, kun Spotifysta lähtee soimaan Jessie J:n Gold.

Ja nyt onkin hyvä hetki palata todellisuuteen ja kaivaa esiin pääsykoemateriaalit, blääh. Oon jo hienosti pakoillut niitä tilaamalla uudet Niket ja Levikset, ja kirjoittelemalla tänne.. Hyvä pohjanoteeraus!

suhteet oma-elama syvallista tyo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *