6 helppoa tapaa tehdä terveellisempi elämä

Moikka!

Tiedän että on vaikeaa pitää terveellistä elämäntapaa yllä niin tässä on jotain vinkkejä miten terveellisen elämäntavan pystyy pitämään.

1. Valitse rappuset. Jos aina otat hissin niin valitse rappuset. Jos asut vaikka 6 kerroksessa , siitä syntyy jo hyvä pohje/reisi treeni.

2. Mene Pokemon Go jahtiin. Mene pyörällä, kävellen , kruiserilla tai vaikkapa rullaluistimilla poke jahtiin. Se on helppoa ja kivaa liikuntaa. Siinä helposti ulkona liikkuu jopa 2 tuntia!

3.Vaihda täysjyvään. Esim. Pastoista saa normaalin sijaan täysjyvä version ja olen itse maistanut täysjyväpastaa ja yllättävästi se maistui paremmalta kuin luulin. Myös täysjyvä tekee hyvää sydämelle ja kolesterolille. On monta tuotetta jossa on täysjyvä versio , esim. täysjyvänäkkäri, täysjyväleipä, täysjyväkeksi

4. Nuku enemmän. Kaikki tarvitsevat hyvät yöunet. Jos et nuku tarpeeksi se näkyy päältä ja kuka tahtoisi mustat silmäpussit? Ei kukaan. Nuku enemmän niin heräät aina virkeänä ja inspiroituneena aamulla.

5. Juo vettä. Vedenjuonti on erittäin tärkeää. Se antaa virtaa lihaksille, auttaa kontrolloimaan painoa, vedenjuonti pitää ihon hyvässä kunnossa. Joten pidä aina vesipulloa mukana kun lähdet vaikkapa töihin ja aseta määrä kuinka monta lasia sinun pitää juoda vettä päivässä. 

6. Vältä limuja. Jokapäiväinen limun juonti ei ole terveellistä. Se tekee pahaa hampaille ja elimistölle. Juo siis mieluummin sitruunavettä tai vichyä. Tottakai joskus limua voi juoda, mutta ei joka päivä

Tässä oli kaikki vinkit. Toivottavasti näistä oli jotain apua terveellisempää elämään.  Nähdään seuraavassa postauksessa

Moimoiiiiiii!!!

Instagram: _antonellaariana

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *