Terassi kesäkuntoon

Kesän lähestyessä mieli alkaa haikaileen pihan puolelle ja pinterestin hakukentästä löytyy inspiraation metsästystä niin terassin sisustukseen kuin pihaistutuksiinkin. Viime kesänä keskityttiin talon ulkopintojen päivittämiseen joten piha jäi vähemmälle huomiolle. Ruskeat puupinnat sai vaalean harmaan sävyn ja ruskeat ikkunapuitteet sekä pellit maalattiin valkoiseksi. Matala talo sai huomattavasti korkeutta lisää vaaleammilla sävyillä.

Upeimman muutoksen koki kuitenkin takapihan terassi ja täytyy sanoa että pienelläkin budjetilla saa hienoa jälkeä. Vanhanaikaiset aidat ja ristikot vaihtui vinorimaseiniin ja auringossa kärsinyt ruskea terassilauta maalattiin harmaalla sävyllä ja lopputulos oli mielettömän hieno! 

XFPD8420.jpg

Terassi päivitettiin elokuussa joten terassikalusteita ja somisteita päädyttiin täydentämään vasta tulevana kesänä. Tällä hetkellä meillä on nurkkasohva ja tämä ruokailuryhmä. Ei siis mitään suuria hankintoja vaan pientä hifistelyä erityisesti terassikasvien osalta. Pitkään olen ihastellut oliivipuuta ja taitaa tämä löytää kesällä paikkansa meidän terassilta. Myös pallotuijat ruukuissa sopivat kauniisti terassille. 

Malttamattomana odottelen lämpimiä päiviä ja vihreämpää pihaa!

-Heli-

koti sisustus sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *